Overleg:Newt Gingrich

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door JoostB in het onderwerp recente bron

Verwijderde info[brontekst bewerken]

Het volgende is verwijderd na door een andere gebruiker te zijn toegevoegd:

  1. die gerekend wordt tot de neoconservatieven - Een andere wiki als bron is not done, zeker niet wanneer die info door een IP adres is toegevoegd.
  2. Gingrich steunde de gerechtelijke procedure tegen Bill Clinton vanwege de Lewinsky-affaire, maar bekende later in die periode zelf ook overspel te hebben gepleegd. - We zijn geen roddelblad. Dat Gingrich een affaire had heeft niets met Clinton te maken.
  3. bepaalde media - Wat is dat nu weer....bepaalde media?
  4. Gingrich is één van de intimi van Dick Cheney en Donald Rumsfeld en had invloed achter de schermen bij de voorbereiding van de aanval op Irak, een feit dat hij later probeerde af te zwakken. - Dit kan wel eens nuttige info zijn maar gezien de rest van de edit heb ik dit ook verwijderd.

--Kalsermar 2 feb 2009 20:21 (CET)Reageren

Ik vind je commentaar gekleurd; de vermelding mbt de Lewinsky-affair is hier opgenomen omdat dit in de politiek verstrekkende gevolgen heeft gehad. Juist het feit dat hij tot de intimi van Cheney en Rumsfeld behoort is buitengewoon relevant, gezien zijn opstelling tegenover Democratische tegenstanders. Dat wil jij kennelijk niet dat anderen weten; ik vind dit een subjectieve terugdraaiing, die me voorkomt als gespeend van politiek inzicht. --AdeleivdVelden 31 mrt 2009 11:39 (CEST)Reageren

recente bron[brontekst bewerken]

Ik las net een nieuwsbericht over Newt en vooral zijn (tweede) vrouw Callista die ambassadeur voor de USA in het Vaticaan wordt: Who is Callista Gingrich? The woman set to be the new Vatican ambassador. Succes, JoostB (overleg) 17 mei 2017 15:34 (CEST)Reageren