Overleg:Verkeerseducatie

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Verbeterpunten (uit o.a. WP:TVP)[brontekst bewerken]

Het artikel Verkeerseducatie was eerder (hier: Wikipedia:Te_verwijderen_pagina's/Toegevoegd_20091106 bovenaan deel 2) genomineerd voor verwijdering vanwege:

  • "vermoedelijk copyvio" - graag hiervoor bewijs met link (en dan zo mogelijk teniet doen svp)
  • "bijeengesmeten algemeenheden" en "onsamenhangend: artikel mist onderling verband"
  • "te veel op alleen Nederlandse situatie gericht" - hierover inmiddels aanggegeven dat het om een pijler gaat binnen NL-verkeersbeleid.
  • "te essayistisch" en "geen bronvermelding"

Imo heeft het lemma bestaansrecht, dus verbeteringen gewenst - daar waar dit relevant is - na dit Terugplaatsingsverzoek (Verkeerseducatie) en de hernieuwe verwijdernominatie binnen de twee komende weken. --Theo Oppewal 1 dec 2009 11:19 (CET)Reageren

Reactie Auteur:

Dit lemma is geschreven vanwege een opdracht voor een HBO cursus Verkeersgedrag/Verkeersveiligheid aan de NHTV Internationale Hogeschool Breda. Als bron is voornamelijk het CROW handboek gebruikt. Geen tekst is letterlijk over genomen, en er is een soort van samenvatting gemaakt van de stof welke het betreffende hoofdstuk omvat. Opsommingen zijn letterlijk overgenomen maar volgens mij met bron genoteerd. Daarnaast is algehele info opgenomen vanuit studie/kennis. Specifieke bronnen kunnen via het CROW stuk gevonden worden. Het stuk heeft dus meerdere "Bronnen" maar vooral het CROW.

Gek vind ik dit gedoe om een stuk met inhoud waar niks over te vinden is op Wikipedia, daarom ook het gekozen onderwerp voor de opdracht, een gebrek aan informatie. Geeft me meteen ook de reden waarom ik verders niks zal toevoegen hier omdat er meteen op vorm wordt gekeken en niet naar wat er staat (en het opvullen van een informatieloos onderdeel!) dank voor de terugplaatsing! en verweer tegen de wederverwijdering. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 83.82.39.211 (overleg · bijdragen) 13 dec 2009 22:22

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Verkeerseducatie. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 13 sep 2017 09:53 (CEST)Reageren