Overleg gebruiker:213.125.27.154

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door RonnieV in het onderwerp Doorgaan
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.831 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Uw bewerkingen op Eduard van Zuijlen[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker, uw bijdragen op het lemma over Eduard van Zuijlen vertonen een zekere volharding. Dat zou goed zijn, als u ons ervan kunt overtuigen dat u het bij het rechte eind heeft. Daartoe wil ik u graag uitnodigen een sluitend bewijs voor die bewering hier te leveren, of desgewenst op Overleg:Eduard van Zuijlen. Het door u aangedragen rapport maakt duidelijk dat er sprake is van kenmerken van een angstcultuur, alsmede van een verstoorde relatie tussen het (ambtelijk) management en een substantieel deel van de ambtelijke organisatie. Echter, het onderzoek is getekend op 15 april 2015, terwijl de heer van Zuijlen eind maart zijn vertrek heeft aangekondigd. Daarnaast suggereert de manier waarop u het stelt in het artikel dat er sprake is van een oorzaak-gevolg-relatie, terwijl post ergo per niet eens (geheel) opgaat gezien de volgorde van de gebeurtenissen. Ik zie graag een inhoudelijke reactie op een van de twee genoemde plaatsen terug. Het opnieuw plaatsen van deze of vergelijkbare teksten in het betreffende artikel kan ertoe leiden dat iemand zal verzoeken om uw bewerkingsrechten voor kortere of langere termijn op te schorten. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 16 jul 2015 17:26 (CEST)Reageren

    • Beste gebruiker, welk deel van hetgeen ik hierboven voorstel begrijpt u niet? Er is meer nodig dan alleen dit door u gesuggereerde temporele verband (dat er, zoals aangegeven niet is) om iemand dit soort dingen in de schoenen te schuiven. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 17 jul 2015 10:18 (CEST)Reageren

Blokkade[brontekst bewerken]

Beste, ik heb u zojuist voor de duur van één dag geblokkeerd vanwege het voeren van een bewerkingsoorlog. Gedurende deze tijd kunt u uw eigen overlegpagina (deze pagina dus) nog wel bewerken. Ik raad u aan over het eerder aangekaarte artikel met de overige medewerkers in overleg te treden. Richard 17 jul 2015 11:48 (CEST)Reageren

Heren.. het rapport betreffende de angstcultuur zou eerder uitkomen, maar vanwege het hoge aantal aanmeldingen vanuit het personeel hadden de onderzoekers langer de tijd nodig. Van Zuylen die net een gele kaart te verwerken had gekregen vanwege het niet uitvoeren van een raadsbesluit heeft aan de hand van die mededeling de vlucht vooruit genomen en een drogreden opgevoerd om de werkelijke reden te ontlopen. Zo werkt politiek blijkbaar...– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 213.125.27.154 (overleg · bijdragen) 17 jul 2015 11:56 PS: Wil je voortaan alsjeblieft ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Beste heer, mevrouw, Allereerst fijn om te zien dat u nu alsnog ingaat op het verzoek om te reageren. Jammer dat het daarvoor nodig is om eerst een bewerkingsoorlog te voeren en daarna een blokkade opgelegd te krijgen.
U blijft ook nu volharden in een beschuldiging die niet onderbouwd is. Op rtvnoord is de brief van Van Zuijlen te lezen, alsook de reacties van de raad op zijn aangekondigde vertrek.
Aangezien dergelijke insinuaties zonder zeer zorgvuldige onderbouwing schadelijk kunnen zijn voor een persoon, is het ingevolge een van onze richtlijnen niet toegestaan dergelijke zaken hier te vermelden. Ik heb niet terug kunnen vinden dat het rapport er eerder zou zijn, ik heb het rapport gelezen en daarin komt vooral kritiek op de gemeentesecretaris (nadrukkelijk niet op de burgemeester, noch op zijn functioneren noch op zijn persoon). Nu opereert de gemeentesecretaris wel onder verantwoordelijkheid van de burgemeester, maar dat doet u, als medewerker van de aangrenzende gemeente Slochteren (en derhalve toekomstig collega van de medewerkers van de gemeente Menterwolde) ook. Het klopt dat er wrijving was over een Wedeka-beslissing van de raad. Dat Van Zuijlen daardoor twijfelt aan zijn mogelijkheden om de gemeente door de komende tweeënhalf jaar te loodsen, is een legitieme afweging van hem. Voordat u dit op een encyclopedie in twijfel trekt, zal er toch echt een gedegen, feitelijke bron moeten zijn, niet slechts een onderbuikgevoel. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 17 jul 2015 12:28 (CEST)Reageren

Doorgaan[brontekst bewerken]

Beste medewerker van de gemeente Slochteren,

Het is erg jammer te moeten constateren dat u voort blijft gaan met het plaatsen van een beschuldigende tekst over een voormalig burgemeester van uw buurgemeente en toekomstig fusiepartner Menterwolde. Ingevolge Biografieën over levende personen dient zorgvuldig met dergelijke beschuldigingen omgegaan te worden. U laat dat keer op keer achterwege en gaat door met het speculeren over de mogelijke beweegredenen van de heer Van Zuylen. Ik nodig u bij deze nogmaals uit om met een goed onderbouwd verhaal te komen op de overlegpagina van het betreffende artikel. Herhaalt u andermaal uw bewerking zonder een zeer gedegen toelichting, dan zal ik de moderatoren alhier verzoeken uw bewerkingsrechten andermaal op te schorten.

Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 3 aug 2015 11:03 (CEST)Reageren