Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:217.121.66.64

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Gouwenaar in het onderwerp Oudebildtdijk
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.553 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

MoiraMoira overleg 5 jun 2007 11:35 (CEST)Reageren

Beste gebruiker vanaf het IP-adres 217.121.66.64, ook namens mij van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Ik heb gezien dat je al enkele bewerkingen hebt gedaan, waar wij erg dankbaar voor zijn.

Toch wil ik je vragen om er even over na te denken je te registreren. Dit biedt verschillende voordelen, zoals de mogelijkheid tot het uploaden van afbeeldingen, een gebruikerspagina voor jezelf en opname in de auteursgeschiedenis van elk artikel waar je aan meeschrijft (zie hier voor meer redenen). Daarnaast scheelt het de andere gebruikers van Wikipedia ook tijd, omdat anonieme bijdrages stuk voor stuk worden gecontroleerd, aangezien vandalisme vaak van niet-geregistreerde gebruikers afkomstig is.

Ik wens je alvast veel succes en vooral veel plezier in je verdere toekomst bij Wikipedia! Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd terecht bij de Helpdesk, waar vele Wikipedianen klaar staan om je te helpen. Je kan natuurlijk ook altijd je vraag aan mij stellen via mijn overlegpagina, dan zal ik je ook zo snel mogelijk te woord staan.

Groetjes,

BlackCatspreekt! op 9 okt 2008 01:09

Homo Erectus[brontekst bewerken]

Da's HEEEL wat anders dan Homo Sapiens. H. Erectus is nooit in noord- of zuid-amerika geweest. Kleuske 24 okt 2008 19:42 (CEST)Reageren

Oudebildtdijk[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, Welkom op Wikipedia. Uw bijdrage over de Oudebildtdijk heb ik genomineerd voor verbetering. Het is in potentie een bruikbaar artikel, maar er moeten nog wat aanpassingen aan plaatsvinden om het te laten voldoen aan de eisen van Wikipedia. Op de "evaluatiepagina" of "verwijderlijst", bereikbaar via het sjabloon bovenaan de pagina, kunt u en kunnen anderen reageren op de nominatie. In principe hebt u en hebben anderen twee weken de tijd om nog aan het artikel te werken, daarna wordt besloten of het artikel in de vorm die het dan heeft kan worden behouden. Sterkte en plezier op Wikipedia. Theobald Tiger 12 jan 2009 08:32 (CET)Reageren

Inmiddels heb ik alvast wat verbeteringen aangebracht in de artikelen over de Oudebildtdijk en de Nieuwe Bildtdijk, zodat ze passen binnen de spelregels van Wikipedia. Waarschijnlijk heb je bij het schrijven van het artikel één of meerdere bronnen gebruikt. Omdat de informatie in Wikipedia betrouwbaar en verifieerbaar (zie Wikipedia:Bronvermelding en Wikipedia:Verifieerbaarheid) moet zijn wil ik je vragen om de gebruikte bronnen bij de artikelen te vermelden. Alvast bedankt en veel plezier op Wikipedia. Gouwenaar 12 jan 2009 13:05 (CET)Reageren
Inmiddels zag ik dat diverse passages letterlijk waren overgenomen van [1]. Dat is niet toegestaan op Wikipedia, omdat daardoor auteursrechten kunnen zijn geschonden. Mochten er nog passages in het artikel staan, die letterlijk zijn overgenomen verzoek ik je hierbij vriendelijk om deze te willen verwijderen. Gouwenaar 12 jan 2009 14:46 (CET)Reageren