Overleg gebruiker:79.132.227.188

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door Kleuske in het onderwerp Homeopathie
Welkom op Wikipedia, gebruiker vanaf het IP-adres 79.132.227.188! Om te beginnen

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.159.139 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP-adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.


Registreren
De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Coachingsprogramma
De snelcursus
Bronvermelding

Gebruikersnaam[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor uw belangstelling en uw medewerking aan dit project.
Hierboven kunt u doorlinken naar pagina’s die u bij Wikipdia verder op weg kunnen helpen.
Heeft u vragen dan kunt u aankloppen bij helpdesk.
U bent hier nu een anonieme gebruiker en uw IP-adres is zichtbaar. Met een IP-adres kunnen mensen bijvoorbeeld opzoeken waar u woont. Zo anoniem zijn anonieme dus niet. Anonieme bewerkingen komen op een speciale lijst die de gemeenschap elke keer moet controleren. Als registreerde komt u niet meer op deze speciale lijst.
Voor het registreren moet u een gebruikersnaam aanmaken. Met een gebruikersnaam bent u veel anoniemer. Klik hieronder op Registreren. Veel succes op Wikipedia verder!

Met vriendelijke groet, Lidewij 21 okt 2009 09:53 (CEST)Reageren

· Registreren

Uw opmerking[brontekst bewerken]

U maakt een opmerking hier: Overleg:Homeopathie. Deze is verder naar onderen verplaatst. En ik heb daar de vraag gesteld ([1]) dat u de titels van de door u genoemde publicaties daar vermeld. Dat zou zeer nuttig zijn. Groet. --VanBuren 21 okt 2009 09:49 (CEST)Reageren

Opmerking[brontekst bewerken]

Interessante studie: http://www.encognitive.com/node/6716. Het is al enige jaren oud. Een wetenschappelijke studie moet ook herhaald (kunnen) worden door anderen om de resultaten valide te kunnen verklaren. Hebt u die ook? Een opmerking: homeopatische middelen hebben erg schoon water (en alcohol in dat water). Dat zou een reden kunnen zijn dat diarree stopt, en niet omdat het "homeopatisch" is. --VanBuren 26 okt 2009 13:02 (CET)Reageren

Homeopathie[brontekst bewerken]

Voor je bewering in dit artikel zag ik gaarne een bronvrmelding. Algemeen verwijzen naar onderzoeken die gedaan zouden zijn is onvoldoende. Kleuske (overleg) 13 mrt 2013 15:26 (CET)Reageren

Dank voor de bron. Die zegt echter niet wat jij in het artikel beweert: "However, independent of treatment strategy and bacteriological status, the total cure rate was on a low level, revealing limitations in the effectiveness of both antibiotic and homeopathic treatment strategies." Niet erg effectief, dus. Kleuske (overleg) 13 mrt 2013 15:33 (CET)Reageren