Overleg gebruiker:81.207.83.138

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Jkk in het onderwerp Hooikoorts

Beste anonieme gebruiker,

Welkom op Wikipedia!

Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject.
We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgen een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:

  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de zandbak.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de beginnetjes.
    Wellicht kun je een artikel daar met je expertise uitbreiden.
  • Lees ook eens de conventies en de wikiquette van Wikipedia.
  • Overweeg eens je aan te melden. Lees hier waarom.
  • Foreign users: an English translation of our welcome message can be found here.

Veel plezier en succes namens alle wikipedianen!


Welkom. Vriendelijke groet, Willemo 7 feb 2006 20:27 (CET)Reageren

Hikikomori[brontekst bewerken]

Zie ook:

Beste gebruiker,

Het verwijderen van het WIU-sjabloon, het WEG-sjabloon, het AUTEUR-sjabloon, het WB-sjabloon en het RECLAME-sjabloon is pas toegestaan als het artikel aan de eisen voldoet én als daarvan melding is gemaakt op de daarvoor bedoelde plaats, dat wil zeggen in het artikel Wikipedia:Te verwijderen pagina's. Het zomaar verwijderen van het sjabloon kan als vandalisme worden gezien.

De genoemde sjablonen worden geplaatst boven artikels die (nog) niet geschikt zijn voor Wikipedia en daarom voor verwijdering worden genomineerd. Dat gebeurt omdat we op Wikipedia enkele eisen stellen aan artikelen, voor wat betreft de inhoud en de lay-out. Nominatie van artikelen dient dan ook beslist niet om uw werk en inzet af te kraken, maar om de kwaliteit op Wikipedia te handhaven én u te stimuleren het artikel in overeenstemming te brengen met wat er op Wikipedia van een artikel verwacht wordt.

Iedereen, waaronder u, heeft tot twee weken na nominatie van het artikel de tijd om het te verbeteren. Indien u het niet eens bent met de nominatie, of er om een andere reden over wilt discussiëren, kunt u dat doen in het artikel Wikipedia:Te verwijderen pagina's.

Met vriendelijke groet,

Ninane (overleg) 19 jul 2006 15:56 (CEST)Reageren

Registreren?[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

Je bijdrages zijn nu anoniem. Aanmelden biedt vele voordelen waaronder de mogelijkheid tot het uploaden van afbeeldingen, een gebruikerspagina voor jezelf en opname in de auteursgeschiedenis van elk artikel waar je aan meeschrijft.

Daarnaast is uw IP-adres niet zichtbaar voor anderen wanneer u bent aangemeld.

M.vr.gr. Cyriellie 18 aug 2006 18:36 (CEST)Reageren

Zie hiervoor ook: Help:Waarom aanmelden

Wil je je niet registreren?[brontekst bewerken]

Beste anoniem, ik wilde je vragen of je niet wilt overwegen om je te registreren als gebruiker. Hier vind je een link met meer info. Je edits hier op Wikipedia zien er namelijk leuk uit, het lijkt erop dat je de smaak te pakken hebt, maar het controleren van anonieme edits vergt veel tijd van de andere gebruikers. Zou je je registreren, dan kunnen wij in één oogopslag zien dat het een edit van jou betreft en dat het dus verder wel goed zal zitten. Neem je het in overweging? Alvast dank en hartelijke groeten, MigGroningen 2 okt 2006 23:30 (CEST)Reageren

Bron[brontekst bewerken]

Wat is je bron om iemand "Synthesist" te noemen? Michiel1972 26 feb 2007 01:33 (CET)Reageren

Zie ook[brontekst bewerken]

Hoi anoniem,

Ik zag je een aantal keer links plaatsen onder kopjes Zie ookin verschillende artikelen. In principe is dat een noodgreep voor links die niet in de tekst geplaatst kunnen worden, maar wel nodig geacht zijn in het artikel.

Probeer Zie-ook-links te vermijden door in de bestaande tekst het betreffende woord te gebruiken voor een link, of, als het woord niet in de tekst voorkomt, een tekst toe te voegen waarin de link voorkomt. Daarmee wordt ook meteen duidelijk waarom het woord gelinkt wordt (door de context van de zin waarin het staat.) Vriendelijke groet - QuicHot 30 apr 2007 00:57 (CEST)Reageren

Hooikoorts[brontekst bewerken]

Hallo. Je hebt allerlei bewerkingen gedaan op de tabel in het artikel Hooikoorts, hierdoor is veel informatie uit de tabel verloren gegaan. Heb je dit bewust gedaan? Jkk 1 mei 2007 08:59 (CEST)Reageren