Overleg gebruiker:82.217.61.101

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Wutsje
Zie ook:

Beste anonieme gebruiker. Hierbij even het volgende:

U hebt pas geleden het artikel informant aangemaakt waarvan de inhoud geheel of gedeeltelijk blijkt te zijn overgenomen van deze website. Letterlijk overnemen van teksten uit een ander medium is echter alleen toegestaan met toestemming van de auteur of de rechthebbende van de originele tekst. Bij het letterlijk overnemen van teksten loopt u een groot riscio auteursrechten te schenden. Dit schenden van auteursrechten kan Wikipedia in juridische problemen brengen. Zie ook Wikipedia:auteursrechten.

Dit artikel is om deze reden genomineerd voor verwijdering. Het artikel staat momenteel op de verwijderlijst. Daar kan u eventueel kritiek kwijt op de nominatie.

Als u het artikel wilt behouden, herschrijf het dan in eigen woorden. Indien u zelf de auteur bent van de originele tekst en u wilt deze tekst vrijgeven voor gebruik op Wikipedia, dan kan dat als volgt: stuur een e-mail vanaf een adres dat duidelijk verbonden is met de website of organisatie waar de originele tekst vandaan komt naar info-nl wikimedia.org, met daarin een verklaring dat u de tekst vrijgeeft voor gebruik. Vermeld in de mail duidelijk om welk artikel en welke bronpagina het gaat.

Het artikel zal in principe nog twee weken op de verwijderlijst blijven staan. Als na die twee weken de tekst niet is aangepast, en ook geen verklaring is gekomen dat de tekst is vrijgegeven, zal de pagina worden verwijderd. Het kan echter voorkomen dat een moderator besluit het artikel al eerder te verwijderen daar auteursrechtenschending gevaarlijk is voor Wikipedia.

Als u nog vragen heeft, kunt u die altijd stellen.

Met vriendelijke groet,

**Man!agO** 18 sep 2008 18:38 (CEST)Reageren

Geachte 82.217.61.101, ter aanvulling: het lemma is inmiddels verwijderd, om de door mijn collega hierboven genoemde reden. Met vriendelijke groet, Wutsje 18 sep 2008 21:26 (CEST)Reageren

Tennman Records[brontekst bewerken]

Hoi. Je artikel Tennman Records zal meteen verdwijnen omdat het onjuiste informatie bevat. Groet. — Zanaq (?) 13 nov 2008 19:44 (CET)