Overleg gebruiker:84.29.106.84

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door SanderK in het onderwerp Haarcelleukemie
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.846 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Beste anoniem. Je hebt de afgelopen dagen nogal veel tekst toegevoegd op het artikel Haarcelleukemie. Een groot deel hiervan is echter overgenomen van deze website.

Het letterlijk overnemen van teksten kan auteursrechten schenden en Wikipedia in juridische problemen brengen. Ik wil je dus vragen de tekst in eigen woorden te herschrijven, anders zal ik het moeten verwijderen. **Man!agO** 1 mrt 2007 12:12 (CET)Reageren

Ik heb een deel ervan reeds verwijderd, je kunt het uiteraard in je eigen woorden herschrijven en toevoegen. Vriendelijke groet, eVe Roept u maar! 1 mrt 2007 12:18 (CET)Reageren

Hallo, Voordat ik dit artikel in Wilipedia wilde zetten, heb ik gezocht of er auteursrechten waren op de site van de Stichting Contactgroep Leukemie. Deze heb ik niet gevonden. Ik heb hen nu benaderd met de vraag of deze er wel zijn en zo nee of ik het artikel in Wikipedia mag zetten. Zouden jullie het artikel s.v.p. nog niet willen weghalen totdat ik antwoord heb ontvangen? Groet, E.

Hallo E.
Het artikel zal niet worden verwijderd. Immers, de versie van voor jou eerste wijziging is wel vrij van auteursrechten. We zullen dus hooguit die versie terugplaatsen. Maar goed, we wachten wel tot je antwoord hebt. Als je het antwoord hebt ontvangen, zou je dat dan a.u.b. willen melden op de overlegpagina van mij en/of van Eve? **Man!agO** 3 mrt 2007 15:23 (CET)Reageren

Hallo, Stichting Contactgroep Leukemie legt mijn vraag voor aan de auteur van het artikel. Ik wacht dus nog op antwoord en zal jullie berichten. Groet, E.

Haarcelleukemie[brontekst bewerken]

Hallo anoniem, ik heb je externe link verwijderd omdat die niet werkt -> "Geen informatie beschikbaar" Mvg, SanderK 15 mrt 2007 12:35 (CET)Reageren