Overleg gebruiker:Bergsmit

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 12 jaar geleden door ErikvanB in het onderwerp Martinus Pieter Vlietman
Hallo Bergsmit, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.826 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

auteursrechten[brontekst bewerken]

Moi Bergsmit, ik zag jouw lemma over Cor Bergman. Er boven had je gezet dat het een in memoriam was dat Nico Scheepmaker in 1982 heeft geschreven. Een dergelijke tekst mag je niet zo maar hier plaatsen, op die tekst zit auteursrecht en dat wordt op die manier geschonden. Ik heb het lemma daarom verwijderd. Als je een nieuw lemma wilt maken lees dan ook de tips hierboven. Succes. Peter boelens 22 jan 2008 09:26 (CET)Reageren

auteursrechten 2 Thetburga[brontekst bewerken]

Beste gebruiker Bergsmit, het spijt mij dat ik uw bewerking heb moeten verwijderen. Het is namelijk niet toegestaan om zo maar zonder toestemming teksten van andere websites te kopiëren en op Wikipedia te plaatsen. Wanneer u meent dat deze informatie toch op Wikipedia thuishoort, dient u het verhaal in eigen woorden te vertellen. Met vriendelijke groet, Guusb 1 jul 2009 01:57 (CEST)Reageren


bronvermelding Reinoud III van Gelre[brontekst bewerken]

Geachte Bergsmit, bij uw bewerking op Reinoud III van Gelre heb ik een {{feit}} sjabloon geplaatst, omdat u geen bronvermelding geeft voor de specifieke informatie die door u is toegevoegd. Gaarne deze toevoegen. M.v.g., kweniston 8 jul 2009 00:09 (CEST)Reageren

Kasteel online[brontekst bewerken]

Opgelet! Externe link(s)

Beste Bergsmit, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Zie referentie, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

Ik heb de pagina meteen verwijderd. Dit zijn geen soort van artikelen voor een encyclopedie. Niet meer doen dus. Lymantria overleg 8 jul 2009 10:51 (CEST)Reageren

Pieter Lakeman[brontekst bewerken]

Hoi Bergsmit,

Op 14 oktober voegde jij aan het artikel van Lakeman toe dat hij in Amsterdam geboren was (zie hier). Maar nu vraag ik me af of jij daar een bron voor hebt. Ik hoop het, want de enige bron die ik kon vinden was er een artikel dat vandaag werd geschreven.deze namelijk. Groeten Steppler 16 okt 2009 21:37 (CEST)Reageren

Ik heb met Pieter in 1954 in Amsterdam bij de adspiranten van Blauw-Wit gevoetbald, in de tijd dat het nog was Amsterdam,Provincie en Platteland. Hoewel het geen wettig bewijs is en het ook niet waar hoeft te zijn, was hij toen volgens hem zelf in Amsterdam geboren.

Als je er geen openbare toegankelijke bron voor hebt, kunnen we dat moeilijk in het artikel opnemen. Zie ook Wikipedia:Geen origineel onderzoek. - Robotje 17 okt 2009 08:03 (CEST)Reageren

de openbare registers zijn alleen toegankelijk voor directe familie, voor anderen pas 100 jaar na de geboorte.

Samenvatting Samenvatting

Beste Bergsmit,
Zou u alstublieft de samenvatting (ook wel commentaarregel genoemd) onderaan het bewerkingsveld willen invullen?
Dat helpt anderen bij het controleren van bewerkingen en vergroot ook de inzichtelijkheid van uw werk. Vriendelijk dank!

Martinus Pieter Vlietman[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

Je hebt een wijziging aangebracht in het artikel Martinus Pieter Vlietman. Kun je ook een bron geven om deze wijziging te onderbouwen? Om te voorkomen dat er onjuiste wijzigingen worden aangebracht op Wikipedia, is het mogelijk dat wijzigingen zonder bronvermelding of referentie ongedaan worden gemaakt. Je kunt als je de toevoeging doet het beste het veldje "samenvatting", dat onder het tekstveld staat, gebruiken om de bron aan te geven. Meer informatie over bronnen en referenties kun je hier vinden.

Met vriendelijke groeten, ErikvanB (overleg) 1 aug 2011 03:36 (CEST)Reageren