Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Betuwsflipje

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door PatrickVanM in het onderwerp Blokkade
Hallo Betuwsflipje, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.356 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

--SieBot 6 sep 2007 18:54 (CEST)Reageren

Hallo,

Jouw wijziging op Tiel draai ik nu voor de tweede keer terug. Ten eerste het feit is behoorlijk triviaal, het is een vrij onbelangrijke melding. Ten tweede heeft het iets reclame-achtigs. Als je het weer terugzet, zal ik het als een vandalistische actie beschouwen. Tiel staat op mijn volglijst dus ik zie alle wijzigingen.

Met vriendelijke groeten, Londenp zeg't maar 7 sep 2007 10:55 (CEST)Reageren


Dag,

Het achterhouden van feiten past niet binnen de Wikipedia cultuur. Kennelijk heeft Londenp zeg't maar een commercieel belang bij het verwijderen van de vermelding. Het opnieuw wegnemen van een feit zal ik uiteraard melden.

Met vriendelijke groeten uit Tiel


De laatste keer, ik heb het teruggedraaid. Dat zijn geen feiten, het is een triviale opmerking. Daarom nogmaals: hou er mee op. Wat commercieel te maken heeft met een gelegenheids radiostationnetje begrijp ik sowieso niet. Triviale zaken verwijder ik en dat zal ik ook in de toekomst doen. Zolang uw enige bijdrage deze onzin is, neem ik u nauwelijks serieus. Londenp zeg't maar 13 sep 2007 23:02 (CEST)Reageren


Dag,

Feiten horen thuis in de Wikipedia. Het is een feit dat deze radiozender al meer dan 20 jaar uitzendt in Tiel. Wie de moeite neemt om de bijbehorende website te bestuderen snapt direct dat de zender inmiddels niet meer weg te denken is uit de Tielse samenleving. Het gegeven dat de zender nog niet 365 dagen per in de lucht is (in verband met schaarste aan radiofrequenties) lijkt me geen criterium voor een vermelding in de Wikipedia. Ik adviseer Londenp zeg't maar zijn energie beter te gebruiken in het completeren van Wikipedia dan een strijd te voeren tegen de lokale Tielse media.

Met vriendelijke groeten uit Tiel


Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

Bij deze een waarschuwing de betreffende tekst niet meer te plaatsen. Op basis van uw bijdragen aan Wikipedia beschouw ik u niet als aangemelde gebruiker, maar als aangemeld vandaal. Doe niet alsof U veel snapt van Wikipedia, als newbee kan dat nog helemaal niet. Mijn advies: draag eens wat bij aan andere artikelen en doe ervaring op met de mores van Wikipedia, zodat u weet waarover u praat. Met vriendelijke groeten Londenp zeg't maar 14 sep 2007 23:22 (CEST)Reageren


Dag,

Wikipedia is opgericht om een complete weergave te geven van de werkelijheid. De Tielse media bestaat momenteel uit 2 kranten, 1 tv zender en 1 radiozender. Het wordt maar niet duidelijk waarom Londenp zeg't maar met nota bene thuisbasis Zwitserland(!) zo'n uitgesproken mening heeft over de lokale media in het stadje Tiel. Meningen horen hier niet thuis, daar zijn andere fora voor op het internet. Als inwoner van Tiel zal ik er zorg voor dragen dat de pagina op Wikipedia de juiste en volledige informatie blijft bevatten.

Met vriendelijke groeten uit Tiel

Betuwsflipje, ik weet niet waarom je niet gewoon normaal kan communiceren. Ik spreek jou aan, spreek dan ook aub mij aan en ga niet in het algemeen praten. Dat komt erg onbeschoft op mij over.

Ten eerste dien je je werkelijk eens bezig te houden met de alhier geldende mores, probeer dat eens uit te vinden: in het welkomstsjabloon staan voldoende links. Ten tweede dien je proberen uit te vinden wat Wikipedia werkelijk is, namelijk een encyclopedie. We maken een onderscheid tussen triviale zaken en belangrijke zaken. Het feit dat er een gelegenheidsradiostationnetje is in Tiel is geen interessante zaak (voor jou misschien wel, dat begrijp ik intussen). Waarschijnlijk zijn er ook voetbalverenigingen, huisvrouwenclubs, bejaardenclubs en nog veel meer in Tiel en die worden ook niet vermeld in het artikel. Zolang je niet het hele jaar uitzendt, beschouw ik vermelding van jouw radiostation als triviaal en zal ik het verwijderen. Als je het nogmaals plaatst zal ik je blokkeren. Behalve thuisbasis Zwitserland heb ik ook nog een blokkeerknopje om vandalen te stoppen. Die waarschuwing hierboven is er niet voor niks en ik zal het bij de volgende keer waarmaken. Met vriendelijke groeten Londenp zeg't maar 16 sep 2007 15:11 (CEST)Reageren


Dag,

Als rasechte Tielenaar wil ik Londenp zeg't maar uitnodigen om zelf eens Tiel te bezoeken alvorens een oordeel te vellen over wat wel of geen importantie heeft voor de Tielse samenleving. De hetze tegen de Tielse pagina is in ieder geval niet gepast. Zeker niet voor iemand uit het verre Zwitserland zonder enige band met de stad Tiel. Ik roep iedere Tielse vereniging dan ook op om zichzelf te presenteren op Wikipedia. Alleen zo kunnen we samen de pagina completeren.

Met vriendelijke groeten uit Tiel


Je blijft onbeschoft en gaat geen discussie aan direct met mij. Je komt ook niet met argumentatie, of met verifieerbare feiten die jouw positie ondersteunen. Je doet geen andere bijdragen dan op Tiel en probeert dus jouw POV daar door te drukken en je bent bereid daartoe een bewerkingsoorlog aan te gaan. Zo werkt het niet op Wikipedia. Ik laat het hierbij: iemand die niet de simpelste communicatie kan doorvoeren, acht ik de aandacht niet waard.

Je insinueert dingen, die je niet hard kan maken (onder andere mijn redenen waarom ik Tiel op mijn volglijst heb); je roept liever in het rond: is dat nu wel of niet een fenomeen dat zich voordoet onder möchtegern journalisten (hmm ook een insinuatie van mijn kant nu). Je schuwt kennelijk de moeite om je bekend te maken met het fenomeen encyclopedie en Wikipedia in het bijzonder. Mijn advies: ga je bezig houden met jouw andere hobby: het onderhouden van een radiostation. Ik heb een andere moderator verzocht zich bezig te houden met Tiel. Met vriendelijke groeten Londenp zeg't maar 17 sep 2007 08:06 (CEST)Reageren


Dag,

Jammer dat Londenp zeg't maar niet eens de moeite neemt om de discussie inhoudelijk te voeren. Dan zou hij zien dat zelfs de buurgemeente Culemborg de radiozender uit Tiel erkent als relevant voor de regio (bron:[1]). Nu is het slechts een obsessie voor hem geworden en wil hij de wereld laten geloven dat Tiel geen radiozender heeft.

Met vriendelijke groeten uit Tiel

Blokkade[brontekst bewerken]

Beste Betuwsflipje, ik heb je geblokkeerd, omdat je de vermelding van de radiozender blijft doordrukken. Deze radiozender is niet relevant voor een encyclopedie, zoals hierboven al is uitgelegd. --Erwin(85) 17 sep 2007 12:03 (CEST)Reageren


Dag,

Om de discussie te sluiten heb ik het hoofdstuk lokale media geheel verwijderd. Of men is volledig in de vermelding of men laat het onderwerp achterwege. Selectief publiceren op basis van persoonlijke voorkeuren is hier niet aan de orde.

Verder moet mij nog van het hart dat de kwaliteit van de moderatoren hard achteruit is gegaan sinds de begindagen van de Wikipedia. Misschien heb ik toevallig twee rotte appels in de mand aangetroffen, maar ik heb al meer van dergelijke geluiden gehoord. Hoor en wederhoor is er niet meer bij. Je wordt direct uitgemaakt voor "newbee" (men moest eens weten...) en bestempeld als "onbeschoft", "de moeite niet waard" en nog wat van die onfatsoenlijke termen. Waarschijnlijk gefrustreerd in hun professionele leven proberen deze personen nu macht uit te oefenen in de virtuele wereld. Dat het dan ten koste gaat van een mooi initiatief als Wiki telt dan niet meer mee. Ik houd er in elk geval een nare bijsmaak aan over.

Met vriendelijke groeten uit Tiel

Ik heb de vermelding van het radiostation teruggeplaatst. Ook dit hoort m.i. erbij. Ik wil je nog wel even meegeven dat uit rancune andere teksten weghalen niet gepast is. Beter had je via een pagina als Wikipedia:Overleg gewenst meer steun kunnen zoeken. PatrickVanM 19 sep 2007 08:10 (CEST)Reageren