Overleg gebruiker:Bion11

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Bion11, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.346 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten.

Veel plezier ;). SNRbot 18 sep 2007 19:08 (CEST)Reageren

Hallo Bion11,
Je had vanavond de volgende artikelen gestart:

Over het onderwerp "Interfaceontwerpen" valt een hoop te zeggen. Kijk bijvoorbeeld naar de artikelen over dat onderwerp in de Duitstalige en Engelstalige wikipedia's. Als je een dergelijk stuk erover schrijft, zijn we daar erg blij mee. Wat er nu staat, lijkt niet meer dan een opstapje om want bekendheid te geven aan Bart Meijer. Daarom heeft iemand het ondertussen al voorgedragen voor verwijdering. Op basis van de standaardprocedure krijgt iedereen dan 2 weken de tijd om daar zijn mening over te geven of het artikel te verbeteren.

Het artikel Bart Meijer (interaction designer)‎ bevatte alleen een naam en in Bart Meijer (interface designer)‎ stond eigenlijk ook nog niets. Ik heb daarom die artikelen aangemeld voor directe verwijdering. Als je er iets meer van kunt maken, kun je het artikel opnieuw starten.

Ik wil je wel zeggen, dat ik nog nooit van Bart Meijer gehoord had, en ook via Google kon ik weinig over hem vinden. Via de website die je op Interfaceontwerpen had gelinkt, vond ik wel de volgende lijst van werken:

2005 Niederlande Spezial Internationales Festival für Puppen- und Objekttheater Schaubude, Berlin Schaufensterinstallation Holländische Einblicke.
2005 Ikke Ikke Ikke, Videoke Machine Kinder Gallerie Villa Zebra, Rotterdam
2005 Videoke performance “Temprock” No limits festival, Volksbühne am Rosa-Luxemburg-Platz, Berlin
2004 The distortion machine of the great spectator, concert for ONE. DEAF festival, festivalsort Poortgebouw, Rotterdam
2004 The distortion machine of The great spectator Atelier de lombardkade, Rotterdam
2004 Videoke, Kara eigakan Gallerie TenT, Rotterdam
2002 The Fat Boy/ Tulse Lupper´s Suitcase´s Rotterdam
2002 Help Harrie Rathaus/ Rotterdam/ Niederlande
2001 Bloemhof Bloemhof/ Rotterdam/ Niederlande

Maar of het daarmee iemand is waaraan encyclopedieën een artikel moeten wijden... ik vermoed van niet.

Waarom begin je niet met een biografie van David Miliband, de Britse minister van buitenlandse zaken, of Ernest Bai Koroma, de nieuwe president van Sierra Leone? Daar hebben we ook nog geen artikel van.

Voor vragen en reacties kun je terecht op de helpdesk of op mijn overlegpagina.

Succes ermee. Johan Lont (voorbehoud) 18 sep 2007 20:31 (CEST)Reageren

Titelwijziging[brontekst bewerken]

Hallo Bion11,
Ik zag net dat je het artikel Bart Meijer (interface designer) met tekst hebt gevuld. Als je de titel wilt wijzigen in Bart Meijer (interaction designer), moet je op het tabje wijzig titel (naast bewerk en geschiedenis)klikken en daar de nieuwe titel invullen. (Dan blijft ook de voorgeschiedenis van het artikel bewaard). Johan Lont (voorbehoud) 18 sep 2007 20:41 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Bart Meijer (interaction designer)[brontekst bewerken]

Beste Bion11, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Bart Meijer (interaction designer). De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070918 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 19 sep 2007 02:14 (CEST)Reageren