Overleg gebruiker:Ddxt301

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Ddxt301 in het onderwerp Censuur op CJB
Hallo Ddxt301, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.430 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Hallo Ddxt301, van harte welkom op Wikipedia. Ik zag dat je al heel wat bewerkingen hebt gedaan (en op Cuba (land) had ik er al eentje van je gedeeltelijk teruggedraaid). Ik zou je willen wijzen op de knop 'Toon bewerking ter controle'. Als je veel bewerkingen achter elkaar aan dezelfde pagina doet (b.v. je gebruikerspagina), is het handiger om die knop te gebruiken. Zo wordt niet elke kleine wijziging opgeslagen. Dit scheelt serverruimte, en de lijst van Recente wijzigingen wordt wat minder 'vervuild' met veel opeenvolgende kleine wijzigingen van jouw hand.

Veel wiki-plezier, Chip 8 aug 2006 23:09 (CEST)Reageren

Beste Chip, Bedankt voor de tip, ik had hem toevallig net ook gevonden. Ik heb jammer genoeg nogal vaak te neiging om pas achter mijn typ of context fouten te komen nadat ik heb gepost, een vervelende gewoonte waarvan ik moet af zien te komen. Tevens nog bedankt voor het verbeteren van mijn zinsconstructies.

Tot laatz, --Ddxt301 9 aug 2006 01:09 (CEST)Reageren

Afbeeldingswaarschuwing[brontekst bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Verwijder alstublieft de afbeelding van de desbetreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin. Dit bericht is automatisch gegenereerd door CommonsTicker.

-- CommonsTicker 3 sep 2006 12:24 (CEST)Reageren

Afbeeldingswaarschuwing[brontekst bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Verwijder alstublieft de afbeelding van de desbetreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin. Dit bericht is automatisch gegenereerd door CommonsTicker.

-- CommonsTicker 17 sep 2006 20:37 (CEST)Reageren

Censuur op CJB[brontekst bewerken]

Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

Beste Ddxt301,

ik heb je wijziging op Communistische Jongeren Beweging teruggedraaid en er weer neergezet dat de CJB eieren op een VVD-kantoor heeft gegooid. Dit omdat ik een zeer sterk vermoeden heb dat je dit negatieve punt omtrent de CJB gewoon weg wil vegen in het belang van jouw organisatie. Daarnaas heb ik het idee dat je niet neutraal in dit artikel kan bewerken omwille je politieke voorkeur en je deelname in dergelijke partijen zoals de CJB.

Tevens waardeer ik het niet dat je mijn neutralisering van een andere Wikipedia-gebruiker omschrijft als onjuiste neo-fascistische lastering van Anti-Antifa.

Het is de bedoeling dat artikelen op Wikipedia neutraal zijn, dus het plegen van censuur omwille van je partijbelang wordt niet getolereerd. Dat eierengooien is gebeurd, en als dat niet door de CJB is gebeurd, dan zou ik graag een neutrale (!) verificatiebron willen zien. Dus graag geen verwijzing naar de CJB website of iets dergelijks.

Hierbij geef ik je een waarschuwing wegens het censureren van artikelen omwille van je partijbelang. Celloman 11 okt 2006 21:10 (CEST)Reageren

Even ter verduidelijking, deze informatie komt rechtstreeks uit een psuedo-wetenschappelijk "onderzoekbureau" gekoppeld aan de fascistische Nederlandse Volks-Unie, als je andere bronnen kan vinden voor deze zogenaamde actie ben je welkom om neutrale bronnen te presenteren, tot dat blijven je :::bronnen zeer onbetrouwbaar vanwege zijn lasterende aard. --Ddxt301 10 nov 2009 19:51 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Grafismo pcp 01.gif[brontekst bewerken]

Beste Ddxt301, je hebt een afbeelding, Afbeelding:Grafismo pcp 01.gif, geüpload welke is genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. --Erwin85Bot 30 nov 2006 21:32 (CET)Reageren

Notificatie van CommonsTicker[brontekst bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 2 mrt 2007 07:16 (CET)Reageren

Gebruikerspagina[brontekst bewerken]

Hallo Ddxt301,

naar aanleiding van je verzoek had ik je gebruikerspagina verwijderd. Daar was ik iets te enthousiast mee: ik heb nog even in de Wikipedia:Richtlijnen voor moderatoren gekeken, en daar staat niet in dat het toegestaan is dat ik je gebruikerspagina voor je verwijder. Ik heb hem dus even weer teruggezet. In principe moet het verwijderen van een gebruikerspagina via de normale verwijderlijst lopen. Een andere mogelijkheid is natuurlijk om hem gewoon leeg te laten, met enkel een NOINDEX-sjabloon. Dat is wat google betreft waarschijnlijk net zo effectief.

Met vriendelijke groet, MrBlueSky 30 jul 2009 03:57 (CEST)Reageren

Ik zie dit nu pas, maar: ik heb de bewuste pagina zonet alsnog verwijderd. Met alle respect voor MrBlueSky's redenering, maar: als "pagina's in de eigen gebruikersnaamruimte van de moderator zelf" "vrij verwijderd" mogen worden, dan zie ik eigenlijk niet goed in waarom een niet-moderator die daarom nadrukkelijk verzoekt dat recht zou moeten worden onthouden. Niemand is verplicht om op een gebruikerspagina iets over zichzelf te vertellen, lijkt me, noch kan ik bedenken waarom de verwijdering van deze gebruikerspagina op enigerlei wijze nl:wiki zou kunnen schaden. Met vriendelijke groet, Wutsje 30 jul 2009 05:47 (CEST)Reageren