Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Drumfanfare Hengelo

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Drumfanfare Hengelo in het onderwerp Drumfanfare
Hallo Drumfanfare Hengelo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.345 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Verwijderingsnominatie Gebruiker:Drumfanfare Hengelo[brontekst bewerken]

Beste Drumfanfare Hengelo, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Gebruiker:Drumfanfare Hengelo. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070927 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 28 sep 2007 02:10 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Drumfanfare Hengelo[brontekst bewerken]

Beste Drumfanfare Hengelo, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Drumfanfare Hengelo. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20071023 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 24 okt 2007 02:04 (CEST)Reageren

Drumfanfare[brontekst bewerken]

Hallo Drumfanfare Hengelo, ik heb je artikel Drumfanfare ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! — Zanaq (?) 29 jul 2008 12:00 (CEST)

Hoi. Je artikel Drumfanfare Hengelo zal meteen verdwijnen omdat het (gedeeltelijk) van elders gekopieerd lijkt, zie het auteursrechtenbeleid. Mocht je de rechten op de tekst bezitten, dan kun je de formele toestemmingsprocedure volgen. Daarnaast heeft de tekst een niet-encyclopedische stijl. Groet. — Zanaq (?) 29 jul 2008 12:01 (CEST)

Drumfanfare Hengelo 31 jul 2008 12:59 (CEST)ik probeer net als andere verenigingen een beeld te geven van mijn club, Drumfanfare Hengelo. Ik heb onze eigen teksten gebruikt, teksten die wij voor onze PR al geruime tijd gebruiken. Ik heb dan ook niet het idee dat ik iemands rechten geschonden heb. inzake het stuk over een Drumfanfare, ik heb gepoogt om een beeld te schetsen van een Drumfanfare bezetting. Fanfare, Harmonie etc bestaat al als beschrijving op Wikipedia. Misschien dat er geholpen kan worden met inhoud en layout?Reageren

Ik verplaats je reactie even hiernaartoe zodat alles netjes bijelkaar staat. Voor het vrijgeven van teksten kun je de procedure op WP:TOESTEMMING volgen, te weten een e-mail sturen naar wikipedia. Merk op dat gekopieerde teksten meestal voor een ander doel geschreven zijn, en dus vaak een niet-encyclopedische stijl hebben, zoals ook het geval is bij dit artikel. Het wordt sterk afgeraden te schrijven over zaken waar je nauw bij betrokken bent.
De opmaak van een artikel is slechts van zijdelings belang. Het gaat er om dat het duidelijk, droog, en neutraal is. Begin het artikel met een goede definitie van wat een drumfanfare is. Groetjes. — Zanaq (?) 31 jul 2008 14:48 (CEST)

Drumfanfare Hengelo 31 jul 2008 15:28 (CEST)ik heb beide artikels aangepast voor zover het binnen mijn bereik ligt. Is het verbeterd? GreetzReageren

Het artikel Drumfanfare Hengelo leek toch nog gebaseerd op de oorspronkelijke tekst: het is dus nog steeds van belang de procedure op WP:TOESTEMMING te volgen om dat (terug) te kunnen plaatsen.
Drumfanfare is wel wat verbeterd, ik zal later 's kijken of ik de puntjes nog wat op de ï kan krijgen, want qua opbouw en definitie kan het denk ik nog wel beter. Groet. — Zanaq (?) 31 jul 2008 16:14 (CEST)
Ik heb iets gedaan. Kijk maar ff wat je er van vindt. Groetjes. — Zanaq (?) 1 aug 2008 11:11 (CEST)

Drumfanfare Hengelo 1 aug 2008 11:15 (CEST)Kan je me zeggen naar welk mailadres ik de mail moet laten sturen? En ik vindt de aanpassing voor Drumfanfare oke. GreetzReageren

Via WP:TOESTEMMING kon je Wikipedia:Auteursrechten#Als_iemand_iets_vrij_wil_geven_voor_Wikipedia bereiken, waar het e-mailadres te vinden is: info-nl AT wikimedia DOT org. Als mijn wijzigingen op drumfanfare inhoudelijk correct zijn zal ik daar een aantekening van maken op de lijst en het wiu-sjabloon weghalen. Je kunt je bijdragen op overlegpagina's overigens met vier tildes (~~~~) ondertekenen. Groetjes. — Zanaq (?) 1 aug 2008 11:18 (CEST)

Drumfanfare Hengelo 4 aug 2008 09:44 (CEST)Hai. In het stuk Drumfanfare moet nog een ding verbeterd worden. Het is ongestemd slagwerk (dus snaredrums, overslagen, pauk etc) en geen ongestemd percussie. Percussieinstrumenten worden wel incidenteel gebruikt, maar niet standaard. GreetzReageren

Volgens mij zijn slagwerk en percussie precies hetzelfde, maar ik zie dat het artikel Slaginstrument er inderdaad onderscheid in aanbrengt: goed om te weten :-) Je kunt je bijdragen op overlegpagina's met vier tildes (~~~~) ondertekenen. Groetjes. — Zanaq (?) 4 aug 2008 09:56 (CEST)