Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Fidelos

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door MoiraMoira in het onderwerp Naamgeving
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

Saskia[brontekst bewerken]

Beste Fidelos,

De correcte naam van Saskia van der Heide is Saskia van der Heide. Zo wordt ze ook vermeld op talloze websites, dus een artikel aanmaken met daarin enkel haar voornamen is niet de bedoeling.

Bovendien heb ik de nodige aanpassingen gedaan aan het artikel om het te laten voldoen aan de "eisen" die we hier stellen aan een biografie; zie de bewerkingsgeschiedenis van het artikel om te zien wat er zoal is veranderd en zie Help:Standaardvorm voor biografieën.

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 24 jan 2010 17:13 (CET)Reageren

Naamgeving[brontekst bewerken]

Op Wikipedia gebruiken we de volledige naam en eventuele artiestennamen of pseudoniemen zijn een redirect. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 25 jan 2010 14:04 (CET)Reageren

Uit een op mijn verzoek uitgevoegde checkuser is tevens gebleken dat u met twee accounts elkaar ondersteunende bewerkingen deed, dat wil zeggen niet neutrale promotieverwoordingen terugplaatsen en een bewerkingsoorlog voeren mbt de naamgeving, dus bewerkingen die de opbouw van de encyclopedie schade toebrengen. Dit is niet toegestaan en de nieuwste sokpop-account van de twee, Fidelos is dan ook geblokkeerd, u kunt blijven bewerken met Meander. Mocht dit zich herhalen, dus met meerdere accounts detrimentale bewerkingen doen, dan worden uw bewerkingsrechten voor onbepaalde tijd opgeschort. MoiraMoira overleg 26 jan 2010 08:04 (CET)Reageren