Overleg gebruiker:Hans de Kroon

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door Havang in het onderwerp Omschrijvingen

Hallo Hans de Kroon. Welkom bij Wikipedia en veel plezier gewenst hier. Misschien ter overvloede, maar op het gebruikersportaal (zie de linkerkant van deze pagina) staat nog wat info en tips over Wikipedia. Uiteraard kun je ook altijd mij of een andere gebruiker benaderen als je vragen hebt. Groeten, Falcongj 25 jul 2004 20:43 (CEST)Reageren

Ook namens mij van harte welkom en veel plezier gewenst op wikipedia! RonaldW 25 jul 2004 20:58 (CEST)Reageren

Ter informatie[brontekst bewerken]

Beste Hans de Kroon,

Bedankt voor het uploaden van afbeeldingen naar Wikipedia. Een medegebruiker heeft echter één of meer door u geuploade afbeeldingen genomineerd voor verwijdering.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst?".

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

Bestand:Wimpel.jpg, Bestand:Rosmolen.jpg


Omschrijvingen[brontekst bewerken]

Beste Hans, mooie foto's maar de omschrijvingen missen nog al eens de naam van de molen en de plaatsnaam. Als die informatie er niet bij staat, gaat een stuk van de waarde van de foto verloren. Die gegevens kun je ook achteraf nog op commons bij je foto's plaatsen. Vriendelijke groeten, Havang 30 nov 2007 11:24 (CET)Reageren