Overleg gebruiker:Jeff C

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door MrBlueSky in het onderwerp Ter informatie
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

Misbruik van sokpoppen om ondanks herhaalde verzoeken door te kunnen gaan met enkel geklieder en detrimentale bewerkingen op de encyclopedie. Geblokkeerd zijn:

Accounts geblokkeerd voor onbepaalde tijd; statische huis-IP-aansluiting voor een jaar.

Vertrokken
Deze gebruiker heeft Wikipedia (voorgoed) verlaten.
Informatiepictogram Voor samengevoegd dossier sokpop, zie Overleg gebruiker:Karel Martel.


Overknee laarzen[brontekst bewerken]

Hallo nieuwe gebruiker, welkom op Wikipedia! Ik zag dat je het artikel Overknee laarzen hebt aangemaakt. Ik heb je artikel verwijderd omdat het (in deze vorm) niet geschikt is voor Wikipedia. Ik raad je aan om de conventies door te lezen, daar kun je zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Denk er ook om dat je geen reclame mag maken, auteursrechten mag schenden en dat je altijd objectief moet blijven.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst?". Als je daarna nog vragen hebt, kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Sustructu 28 apr 2010 20:24 (CEST)Reageren

Europa door de jaren heen[brontekst bewerken]

Opgelet! Externe link(s)

Beste Jeff C, De externe link(s) die u heeft geplaatst in een of meer artikelen, waaronder Europa door de jaren heen, zijn verwijderd.

Wij waarderen uw bijdragen aan Wikipedia. Het streven is echter het aantal externe links op Wikipedia tot een minimum te beperken. Wikipedia is in de eerste plaats een encyclopedie, en geen verzameling van links naar andere websites. We zien relevante encyclopedische informatie liever in de artikelen zelf verwerkt en nodigen u uit hieraan bij te dragen. Als de link die u toevoegde relevante zaken bevat, kunt u die informatie gebruiken in het lemma. We vragen uw begrip hiervoor.

Het zonder overleg en argumentatie weer plaatsen van de link(s) kan gezien worden als vandalisme. U kunt links als deze aanmelden bij een van de vele startpagina's en linkpagina's op het internet. Zie ook: Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers en Wikipedia:Wanneer extern linken.


Engels English version

Kattenkruid 29 apr 2010 20:55 (CEST)Reageren

Semibeveiliging[brontekst bewerken]

Beste Jeff C, ik zie dat je het sjabloon 'semibeveiligd' op je gebruikerspagina heb geplaatst. Maar ik wil je even laten weten dat, door dat sjabloon te plaatsen, niet gelijk je gebruikerspagina beveiligd is. Er staat alleen een slotje op, maar iedereen kan (als hij/zij het zou willen) het bewerken. Je kan een verzoek tot beveiligen indienen bij moderatoren, maar voor gebruikerspagina's wordt dit zelden gedaan. - Trijnsteloverleg 6 mei 2010 20:24 (CEST)Reageren

Waarschuwing[brontekst bewerken]

Beste Jeff C, Als je nog 1 keer het sjabloon eraf haalt en een redirect maakt naar je gebruikerspagina, krijg je een officiële waarschuwing. Doe je het dan nog een keer, dan heb je kans dat je (tijdelijk) geblokkeerd wordt. Mvg - Trijnsteloverleg 6 mei 2010 20:38 (CEST)Reageren

waarschuwing[brontekst bewerken]

Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

Verwijderingsnominatie[brontekst bewerken]

Beste Jeff C,

Als je een artikel nomineert voor verwijdering, zoals Het geheim van de Eenhoorn, dan is het wel de bedoeling dat je een reden opgeeft en het artikel op de verwijderlijst van vandaag zet. Voor nu draai ik je nominering terug, omdat het artikel al sinds 2005 bestaat en je dus wel een gefundeerde mening moet hebben om het artikel voor verwijdering voor te dragen. Als je het echt wil laten verwijderen, volg dan mijn raad op en zet het op de verwijderlijst.

Met vriendelijke groet, Trijnsteloverleg 6 mei 2010 22:13 (CEST)Reageren

Overbodige edits[brontekst bewerken]

Beste Jeff C,

Bedankt voor je bijdragen. Je hebt meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Omdat het bewerkingsveld helemaal onderaan de pagina aanwezig blijft, kun je door deze knop meerdere bewerkingen maken, vóórdat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip!

Ter informatie[brontekst bewerken]

Beste Jeff C,

Overlegpagina's worden, in tegenstelling tot gebruikerspagina's, in principe niet verwijderd. Als je de informatie die bij je account hoort wil verwijderen, een ander account wil nemen of met Wikipedia wil stoppen, dan vind je hier wat handige tips: Wikipedia:Hoe kun je vertrekken?.

Met vriendelijke groet, MrBlueSky 28 mei 2010 03:38 (CEST)Reageren

Jeroen[brontekst bewerken]