Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Leendert Cornelis Bolt

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door Woodcutterty in het onderwerp Beoordelingsnominatie Leo bolt grafisch ontwerper
Hallo Leendert Cornelis Bolt, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook u hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.557 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat u aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat u in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: uw bericht wordt automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide. Versturen doet u met de knop "Wijzigingen publiceren".

Beoordelingsnominatie Leo bolt grafisch ontwerper[brontekst bewerken]

Beste meneer Bolt,

Van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia. Ik ben blij dat u een bijdrage wilt leveren aan de opbouw van deze encyclopedie. We kunnen elk beetje hulp goed gebruiken. Echter, ik heb mij helaas genoodzaakt gezien uw artikel Leo bolt grafisch ontwerper – dat, afgaande op uw gebruikersnaam, vermoedelijk over uzelf gaat – ter beoordeling voor te leggen aan de gemeenschap. Uit het artikel blijkt namelijk niet waarom het beschreven onderwerp encyclopedisch relevant is. Van encyclopedische relevantie is pas sprake als over een onderwerp in voldoende mate gepubliceerd is in onafhankelijke, betrouwbare bronnen. De relevantie kan dus aangetoond worden door die bronnen op te geven (zie Help:Referenties en voetnoten om te lezen hoe dit werkt). Zijn die bronnen er niet, dan is het onderwerp onvoldoende relevant; het verder aanvullen van het artikel zal daar niets aan kunnen veranderen.

Ik nodig u uit een bijdrage aan de discussie te leveren op de beoordelingslijst. U kunt uw bijdragen daar, en op andere overlegpagina's, ondertekenen met vier tildes (~~~~) of met de onderteken-knop op de werkbalk: . Na een periode van 14 dagen zal een moderator een beslissing nemen. Als u nog vragen hebt kunt u die hieronder, op mijn overlegpagina of op onze helpdesk kwijt.

Met vriendelijke groet,

Woody|(?) 16 jan 2016 02:01 (CET)Reageren