Overleg gebruiker:MBareman1971

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 1 jaar geleden door TheGoodEndedHappily in het onderwerp Nominatie van MijnKoopwaar
Hallo MBareman1971, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.372 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

TheGoodEndedHappily (overleg) 23 feb 2023 19:44 (CET)Reageren

Nominatie van MijnKoopwaar[brontekst bewerken]

Beste MBareman1971, welkom op Wikipedia. Ik heb uw/je artikel MijnKoopwaar voor directe verwijdering voorgedragen omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia.

Deze directe verwijdering heeft de volgende reden:

Met vriendelijke groeten, TheGoodEndedHappily (overleg) 23 feb 2023 19:45 (CET)Reageren

Hallo en goedenavond.
Ik ben het helemaal met u eens. Maar voor Marktplaats.nl en de andere genoemde merken geldt dat net zo. Speurders bestaat overigens niet meer de online vorm, hoort hier niet meer thuis. Waarom mag MijnKoopwaar daar niet bij? Is nota bene nieuw en geheel gratis. Het stoort mij bovendien (ja, een andere discussie) dat marktplaats een woord is, een merk mag zijn. Het is niet onderscheidend genoeg. Hierover loopt neen procedure, voor uw informatie. MijnKoopwaar.nl hoort als nieuwkomer in het rijtje thuis van de namen die er al staan. Het is (sorry) discriminatief als dit niet zou mogen. Daarnaast ben ik zo vrij geweest om ook een neutrale passage op te nemen die verwijst naar https://marktplaats-alternatief.nl/ Die is ook (door u?) verwijderd. Ik vind dit niet prettig. In feite zou de site open en onafhankelijk moeten zijn, dus alle marktplaatsen hier op moeten sommen, al is dat in het kader van volledigheid. Dat is waarom ik aanpassing voorstel.
Ik vraag u uw moderatie te heroverwegen.
Met vriendelijke groet,
Massimiliano. MBareman1971 (overleg) 23 feb 2023 20:09 (CET)Reageren
Aanvullend: u schrijft "in deze vorm". In welke vorm mag het dan wel? Aangezien de andere genoemde merken WEL worden toegelaten? MBareman1971 (overleg) 23 feb 2023 20:23 (CET)Reageren
Ik zie ook dat u mijn tekst over MijnKoopwaar gewoon een verhaal over een nieuwe marktplaats óók heeft verwijderd. Werkelijk?! Dus Marktplaats mag wel? Ik stel dan voor dat die ook verwijderd wordt. Catch my drift?! Ik verwacht een serieuze reactie want dit kan echt niet. MBareman1971 (overleg) 23 feb 2023 20:29 (CET)Reageren
Ik heb de naam MijnKoopwaar.nl weer toegevoegd. De link naar de website verwijderd. Ga er van uit dat dit het probleem is?! Wilt u dan wel mijn nieuwe artikel over MijnKoopwaar herstellen en de link daarin naar de MijnKoopwaar verwijderen. Want dan voldoe ik aan de regels. Alvast mijn dank. En sorry voor mij explosieve reactie, wel leven in een wereld waar niets meer is wat het lijkt. Het ruikt al snel naar omkoperij en dubbele agenda's. Ik hoop dat ik het hier bij het verkeerde eind had. Bij voorbaat dank. Massimiliano. MBareman1971 (overleg) 23 feb 2023 20:53 (CET)Reageren
Beste Massimiliano,
Het artikel is door een moderator verwijderd, omdat deze in strijd was met de richtlijnen van Wikipedia. De tekst was te wervend geschreven (geen neutraal standpunt). Daarnaast bevatte het geen onafhankelijke bronnen die de encyclopedische waarde van het bedrijf konden aantonen. Mocht je een artikel willen schrijven over MijnKoopwaar, zorg dan voor een neutrale tekst en secundaire bronnen die de relevantie aantonen. Denk hier bijvoorbeeld aan een krantenartikel, uit bijvoorbeeld de Volkskrant, die schrijft over het onderwerp.
Ik raad je aan het artikel te schrijven in je persoonlijke kladblok. Deze vind je rechtsboven bij je gebruikersnaam. De kladversie van het artikel kan je na het aanmaken laten nalezen door een Wikipediagebruiker die je eventueel nog verdere tips kan geven over taalgebruik, opmaak of brongebruik. Ook vind je meer tips in het welkomsbericht bovenaan deze pagina. Mocht het niet lukken dan kan je ook vragen stellen bij de Helpdesk.
Meer informatie over de relevantie van een onderwerp kan je hier vinden. Meer informatie over het neutrale standpunt staat hier.
Mocht je alsnog van mening zijn dat je artikel onterecht verwijderd is, dan kan je een verzoek tot terugplaatsing hier aanvragen.
Nog een fijne avond en veel succes, TheGoodEndedHappily (overleg) 24 feb 2023 00:14 (CET)Reageren