Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Mordekoi

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 7 jaar geleden door Queeste in het onderwerp p'LatseDoen
Hallo Mordekoi, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.335 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Siebrand 21 feb 2007 21:00 (CET)Reageren

p'LatseDoen[brontekst bewerken]

Hallo Mordekoi, ik zag dat je een artikel hebt geschreven over p'LatseDoen. Dit artikel is naar mijn mening nu (nog) niet geschikt voor Wikipedia. Lijkt een louter lokale aangelegenheid; geen bronnen die meer aantonen. Het is daarom op de beoordelingslijst geplaatst en daar is ook de mogelijkheid op de geuite bezwaren te reageren. De komende twee weken kan iedereen daar zijn of haar mening geven. Bovendien kan iedereen het artikel in die periode nog verbeteren. Daarna beslist een van de moderatoren op grond van de argumenten op de beoordelingslijst en wegingscriteria of het artikel op Wikipedia kan blijven staan. Meer achtergrondinformatie is te vinden op Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst, Conventies waaraan artikelen na verloop van tijd (zouden moeten) voldoen, Relevantie van het onderwerp voor Wikipedia. Queeste (overleg) 25 sep 2016 17:11 (CEST)Reageren

Ik viel eerlijk gezegd achterover toen ik dit zag. Hoe kan u inschatten of dit een louter lokaal festival is zoals 'elke gemeente er wel een heeft'? Welke bronnen heeft u tekort en waarop baseert u zich? De provincie West-Vlaanderen is hoofdsponsor van dit evenement en het werd mede opgericht door Rick De Leeuw (die er nog steeds bij betrokken is). Aan welke eisen moet een festival wel voldoen om in deze online encyclopedie zijn plaats te krijgen? Was dit een 'festival geweest zoals elke gemeente er een heeft', dan was het niet gratis gebleven met headliners als Gorki, Meuris, Compact Disk Dummies, Urbanus,... – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Mordekoi (overleg · bijdragen)
Beste Mordekoi, de argumenten moet je hier niet geven. In het artikel staat helemaal niet vermeld dat de provincie West-Vlaanderen de hoofdsponsor is en dat Rick De Leeuw medeoprichter is. Bovendien haal je daarvoor nog steeds geen bronnen aan, wat wel degelijk nodig is. Veel gemeenten geven gratis festivals met een of enkele grotere namen, aangevuld met nobele onbekenden. Je moet aan de hand van bronnen aantonen dat het festival breder dan lokaal belang heeft, aan de hand van bronnen. Groeten, Queeste (overleg) 8 okt 2016 17:21 (CEST)Reageren
Moet ik nu in mijn artikel de sponsors gaan opsommen en de oprichters? Ik snap het niet meer. En bronnen? Krantenartikels, tv reportages van WTV? Mails van Rick De Leeuw? Heb ik allemaal. Maar moet dit in het artikel komen te staan? Met alle respect, maar ik vind dat ook niet terug bij andere festivals. Graag een duidelijke omschrijving welke 'bronnen' jullie bedoelen en waar die moeten staan. Als ik bv. op de pagina van Suikerrock kijk, staan daar toch ook geen bronnen vermeld? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Mordekoi (overleg · bijdragen)
Ik begrijp dat het niet gemakkelijk is om als nieuwkomer je weg te vinden. Daarom raad ik je aan om een coach te nemen. Die kan je hierbij helpen. Een coach vinden, kan via het coachingsprogramma, waarvan de link in het kader bovenaan staat. Groeten, Queeste (overleg) 9 okt 2016 10:06 (CEST)Reageren