Overleg gebruiker:Oorsmeer

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Erwin85TBot in het onderwerp NuCommons: Bestand:6persoonskeezbord.jpg

Waarom een foto uploaden en zeggen dat het eigen wqerk is als het gejat is? Michiel1972 29 nov 2005 14:48 (CET)Reageren


Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 7 dec 2005 13:55 (CET) Herhaaldelijk leeghalen van stukken van overlegpagina

overleg laten staan, en ook nog graag even reageren[brontekst bewerken]

Beste Oorsmeer. Ik wijs u erop dat het niet wordt gewaardeerd als uw waarschuwingen aan u adres verwijdert. Ook heeft u nog een vraag aan uw adres niet beantwoord; dit is onbeleefd en ook niet erg vriendelijk. Ik stel voor dat u zich eens wat inleest in het project waarop u meewerkt. Groet, MigGroningen 17 sep 2006 16:40 (CEST)Reageren

Ter informatie[brontekst bewerken]

Beste Oorsmeer,

Bedankt voor het uploaden van afbeeldingen naar Wikipedia. Een medegebruiker heeft echter één of meer door u geuploade afbeeldingen genomineerd voor verwijdering.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst?".

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

NuCommons: Bestand:6persoonskeezbord.jpg[brontekst bewerken]

Bestand:6persoonskeezbord.jpg is nu beschikbaar op Wikimedia Commons als Commons:File:6persoonskeezbord.jpg. Commons is een centraal archief van vrije media die gebruikt kunnen worden op alle Wikimedia wikis. De afbeelding zal verwijderd worden van Wikipedia, maar dit heeft geen gevolg voor het gebruik in artikelen. Je kunt een afbeelding die is geüpload naar Commons op dezelfde manier gebruiken als een afbeelding geüpload naar Wikipedia, in dit geval: [[Bestand:6persoonskeezbord.jpg]]. NB dit is een automatisch bericht. --Erwin85TBot 14 jan 2009 16:23 (CET)Reageren