Overleg gebruiker:Peter Koopman RMN

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Peter Koopman RMN in het onderwerp Samenvoegen?
Hallo Peter Koopman RMN, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.800 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Hans (JePe) 14 mrt 2007 10:59 (CET)Reageren

Samenvoegen?[brontekst bewerken]

Beste Peter Koopman, wat vind je van de suggestie die ik hier heb geplaatst: [1].
Dit is de tekst:
Sinds jij je hier mee bezighoudt: Psychiatrische Verpleging en Psychiatrische verpleegkunde: kunnen die samengevoegd worden? De categ. zijn rood, en de tweede is wel erg verhalend. Ik weet er te weinig vanaf om er in te wroeten. Sorry dat ik dit aan je voorleg. Je hebt het al erg druk... --VanBuren 19 mrt 2007 09:31 (CET)
Dat lijkt me een heel goed plan - zou je het willen overleggen met de auteur van beiden, Peter_Koopman_RMN - want idd - het tweede artikel is niet af en kan m.i. heel goed samengevoegd worden met het eerste. Mijn bemoeienis was niet inhoudelijk, enkel als "moderator van dienst" die hielp bij het wikificeren van een genomineerd artikel. Met vriendelijke groet, MoiraMoira 19 mrt 2007 09:33 (CET)

Sinds de onderwerpen zo gerelateerd zijn kunnen ze samengevoegd worden? VanBuren 20 mrt 2007 10:15 (CET)Reageren

Ik sluit mij hier geheel bij aan. Kunt U ondertussen de horizon ook wat verruimen naar meer dan één (school)opleiding en meer dan één land? dank bij voorbaat, Door de wol geverfd 24 mrt 2007 21:25 (CET)Reageren

Peter Koopman RMN 26 mrt 2007 12:51 (CEST) Beste MoiraMoira, VanBuren en Door de wol geverfd. Graag dank ik u allen voor de moeite om mijn aangeleverde teksten te beoordelen. Ik behoor niet tot een school en ben vooral op de hoogte van de Nederlandse situatie. In Vlaanderen zou Br. Rene Stockman of Luc De Schepper uit Gent (Guislain)deze teksten kunnen aanvullen met typisch Vlaamse informatie. Over Surinaamse en/of Zuidafrikaanse ontwikkelingen in ons taalgebied ben ik niet op de hoogte. Zoals Onderwijs en Onderwijskunde bij elkaar horen, of bouw en bouwkunde, zo verhouden verpleging en verpleegkunde zich tot elkaar. Het is natuurlijk mogelijk om alles in één tekst onder te brengen maar dat gaat ten koste van voormeld bedoeld onderscheid. Ben benieuwd naar uw meningen. Met vriendelijke groet, Peter Koopman RMNReageren