Overleg gebruiker:Rayz

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Tibor in het onderwerp Re: Maasdamse hockeyclub?
  1. Welkom

  1. Voor interne linken binnen Wikipedia NL in een artikel kan u best niet niet dit doen [http://nl.wikipedia.org/wiki/Windows Windows] maar dit [[Windows]] . Die andere werkwijze kan u wel gebruiken voor externe links. Externe links liever niet in een artikel plaatsen maar onderaan het artikel. Walter 19 mrt 2004 21:19 (CET)Reageren

Oke bedankt voor de tips


  1. Graag info ivm copyrights op Bestand:Maasdam.JPG. Mag Wikipedia deze afbeelding eigenlijk wel gebruiken? Wilinckx 20 mrt 2004 11:30 (CET)Reageren

Deze is van de plaatselijke VVV en ik mocht de kaart gebruiken.


Ter informatie[brontekst bewerken]

Beste Rayz,

Bedankt voor het uploaden van afbeeldingen naar Wikipedia. Een medegebruiker heeft echter één of meer door u geuploade afbeeldingen genomineerd voor verwijdering.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst?".

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

  • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven. 22 mei 2006 23:53 (CEST)

Re: Maasdamse hockeyclub?[brontekst bewerken]

Dag Raymond, ik denk dat je de verkeerde persoon hebt benaderd, aangezien ik nooit iets toegevoegd heb over een hockeyclub in Maasdam. Als je trouwens onjuistheden tegenkomt waarvan je helemaal zeker bent dat het niet klopt mag je dit natuurlijk zelf te allen tijde aanpassen, dat is de formule van Wikipedia. Vriendelijke groet, --Tibor 1 jun 2006 23:35 (CEST)Reageren

Problemen met afbeeldingslicentie[brontekst bewerken]

Hallo Rayz,

Met een of meerdere van de door u geüploade afbeeldingen is/zijn problemen rondom de licentie. Zie de pagina Wikipedia:Probleemlijst afbeeldingen om welke afbeelding(en) het gaat.

Zou u de licentiestatus van deze afbeelding(en) duidelijk kunnen aangeven? Anders zijn wij genoodzaakt deze afbeelding(en) te verwijderen. Zie voor meer informatie Wikipedia:Beleid voor gebruik van media en Wikipedia:Sjablonen voor het aangeven van de licentiestatus van media voor meer informatie.

Voor vragen kunt u terecht op Overleg gebruiker:WebBoy.

Met vriendelijke groeten,

WebBoy Jelte