Overleg gebruiker:Stephan1000000

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hallo Stephan1000000, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor uw belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook u hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast ziet u enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op uw scherm staat, is trouwens uw persoonlijke overlegpagina, de plaats waar u berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wilt u een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doet u dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit uw bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Uw bericht wordt dan automatisch ondertekend met uw gebruikersnaam en de datum en tijd waarop u uw boodschap voltooide.

Gaat u vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Paul-MD (overleg) 20 okt 2016 21:43 (CEST)[reageer]

De Wikimedia Foundation zoekt een Directeur Enquête-oproep voor de Vrijwilligersgemeenschap[brontekst bewerken]

De Raad van Bestuur van de Wikimedia Foundation heeft een commissie ingesteld die verantwoordelijk is voor het vinden van een nieuwe directeur. Een van de eerste taken van de commissie is het opstellen van een functieomschrijving voor de directeur, waarvoor we de Wikimedia-gemeenschap graag om input willen vragen. We zouden het op prijs stellen als je de tijd kunt nemen om deze enquête in te vullen. Het helpt ons inzicht te krijgen in wat de vrijwilligersgemeenschap en de betaalde medewerkers verwachten van de directeur van de Wikimedia Foundation.

Bij voorbaat dank,

De commissie verantwoordelijk voor de zoektocht naar een nieuwe directeur voor de Wikimedia Foundation via MediaWiki message delivery (overleg) 1 jun 2016 23:52 (CEST)[reageer]

Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[brontekst bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)[reageer]

updaten aantal afleveringen Supergirl[brontekst bewerken]

Hoi Stephan, ik zie dat je elke week graag het aantal afleveringen wil updaten bedankt daarvoor. Maar ik zou je alleen graag willen vragen dit te doen nadat ze ook echt beschikbaar zijn in Nederland en dit is volgens Netflix elke dinsdag. Dit vraag ik omdat het de bedoeling is om de infoboxen pas bij te werken wanneer een aflevering daadwerkelijk in Nederland is uitgezonden. Melvinvk (overleg) 4 nov 2019 13:54 (CET)[reageer]

OK. geen onderwerp. :=) Stephan1000000 (overleg) 4 nov 2019 14:22 (CET)[reageer]

Enquête bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2022[brontekst bewerken]

Wikimedia Nederland organiseert voor de vierde keer een enquête onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013, 2015 en 2018 soortgelijke enquêtes gehouden. Doel van de enquête is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en om inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Via deze weg benaderen we 300 willekeurige bewerkers persoonlijk, om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot woensdag 26 januari. Hier vind je de link naar de enquête.

Dank bij voorbaat, en hartelijke groet, Sandra Fauconnier - Wikimedia Nederland 20 jan 2022 15:28 (CET)[reageer]

Ongedaan gemaakt van Law & Order[brontekst bewerken]

Hallo Stephan1000000,

Misschien kloppen de aantallen die je hier invult wel, dat weet ik niet. Maar wat zijn 'episódios' in dit sjabloon? Geen is-teken erachter. En 'afleveringen =' was hier verwijderd, daarom had ik het teruggedraaid. Moiikke (overleg) 28 mrt 2022 17:34 (CEST)[reageer]

/ O.K. Stephan1000000 (overleg) 28 mrt 2022 17:36 (CEST)[reageer]

Fear the Walking Dead[brontekst bewerken]

Goedenacht, ik zie dat u altijd trouw de aantal afleveringen bijhoudt van Fear the Walking Dead, dus nu kom ik met een random vraag.. heeft u enig idee waar we in Nederland het achtste seizoen kunnen kijken.. PrimeVideo gaat in NL maar tot seizoen zeven. Hopelijk kan u me helpen haha. Groet RuedNL2 (overleg) 23 mei 2023 00:39 (CEST)[reageer]

Daar kan ik niets aan doen :) Stephan1000000 (overleg) 23 mei 2023 14:15 (CEST)[reageer]

Hahah jammer dat je me niet verder kan helpen.. dat wordt gewoon afwachten. Iedergeval bedankt! RuedNL2 (overleg) 23 mei 2023 19:45 (CEST)[reageer]

Ja.OK. Geen dank. :) Stephan1000000 (overleg) 24 mei 2023 02:18 (CEST)[reageer]