Overleg gebruiker:Thomsterdam

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door Eddylandzaat in het onderwerp Michael Schumacher (danser, choreograaf)
Hallo Thomsterdam, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.521 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 12 nov 2007 15:19 (CET)Reageren

Michael Schumacher (danser, choreograaf)[brontekst bewerken]

Zie ook:

Beste Thomsterdam,

Het verwijderen van sjablonen waarmee wordt aangegeven dat een artikel voor verwijdering is genomineerd, is pas toegestaan als het betreffende artikel aan de eisen voldoet én als daarvan melding is gemaakt op de lijst Wikipedia:Te verwijderen pagina's. Om het sjabloon van het artikel Michael Schumacher (danser, choreograaf) af te krijgen, kunt u op die lijst met eventuele bezwaarmakers in discussie treden. Het zonder instemming verwijderen van het sjabloon zal als vandalisme worden gezien.

De genoemde sjablonen worden geplaatst boven artikels die (nog) niet geschikt zijn voor Wikipedia en daarom voor verwijdering worden genomineerd. Dat gebeurt omdat we op Wikipedia enkele eisen stellen aan artikelen, voor wat betreft de inhoud en de lay-out. Nominatie van artikelen dient dan ook beslist niet om uw werk en inzet af te kraken, maar om de kwaliteit op Wikipedia te handhaven én u te stimuleren het artikel in overeenstemming te brengen met wat er op Wikipedia van een artikel verwacht wordt.

Iedereen, waaronder u, heeft tot twee weken na nominatie van het artikel de tijd om het te verbeteren. Indien u het niet eens bent met de nominatie, of er om een andere reden over wilt discussiëren, kunt u dat doen op de lijst Wikipedia:Te verwijderen pagina's. Als u nog vragen heeft, kunt u die altijd stellen.

Met vriendelijke groet, **Man!agO** 26 nov 2010 14:55 (CET)Reageren

Beste Thomsterdam,
Je bent op de goede weg met dit artikel, dat komt wel goed. Een paar dingetjes evenwel:

  1. Stoor je niet te veel aan de nominatie. Fred is vaak nogal snel met het plaatsen van nominaties bij nieuwe/onervaren collega's. Je hebt echter twee weken de tijd om het artikel te verbeteren tot een neutraal en informatief geheel.
  2. Ik mis op dit moment bronnen bij het artikel. Als je informatie overgenomen hebt vanuit boeken, tijdschriften, kranten, websites of wat dan ook, graag even vermelden. Dit in verband met de controleerbaarheid van de gegevens.
  3. Een rechtenvrije afbeelding wordt zeer gewaardeerd.
  4. Misschien kun je nog even kijken naar de alinea beginnend met "Hoewel dansimprovisatie bij Tharp en Forsythe". Deze loopt namelijk niet lekker. Splitsen en herschrijven kan dit vast wel verhelpen.
  5. Zet de prijzen onder een apart kopje en voeg wat achtergrondinformatie over de prijs toe. Nu is voor een leek (zoals ondergetekende) onduidelijk wat de waarde van de prijzen is.

Go for it! Eddy Landzaat 26 nov 2010 15:37 (CET)Reageren

Het artikel is behouden! Proficiat!
Inmiddels heeft een ander een wat zure opmerking geplaatst over de vele rode links. Dat die rode links er zijn is niet zo vreemd bij een kunstonderdeel dat zwaar onderbelicht is omdat het (sorry) redelijk elitair is. Maar dat is geen reden om boos op hem te worden. In tegendeel: vat het op als een uitdaging. Een rode link is in feite een verzoek tot het aanmaken van een nieuw artikel. En aangezien jij verstand hebt van dansen, ben jij de aangewezen man om de uitdaging op te pakken en naar vermogen de rode links zonder artikel te vervangen door blauwe links met artikel. Ik hoop spoedig meer van je te zien! Eddy Landzaat 10 dec 2010 12:39 (CET) Ik had laatst helemaal niet gezien dat jouw opmerking op mijn gebruikerspagina was gekomen. Die is daar niet voor bedoeld, de overlegpagina wel.Reageren

Spelfouten in overleg[brontekst bewerken]

Hallo Thomsterdam

Dat je spelfouten wilt verbeteren in artikelen is een mooi streven. Dat moet je zeker doen. Spelfouten verbeteren in overleg, en dan met name overleg dat niet van jezelf is, is echter minder wenselijk. Je deed bijvoorbeeld deze bewerking op mijn overlegpagina. In tegenstelling tot de informatie in artikelen is een bericht op een overlegpagina persoonlijk, dus vinden gebruikers het doorgaans niet fijn als je daarin gaat zitten bewerken. **Man!agO** 27 nov 2010 13:27 (CET)Reageren