Overleg gebruiker:Vliscony

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door Maniago in het onderwerp Postcheque- en Girodienst
Hallo Vliscony, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.800 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 6 jun 2010 00:19 (CEST)Reageren

Johan Willem Kaiser[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

Allereerst welkom op wikipedia. Ik heb het artikel Johan Willem Kaiser deels aangepast volgens de conventies. Misschien kun je het nog aanvullen met bijvoorbeeld de datum waarop hij is overleden en waar hij is overleden. Voor de rest was het een goed begin maar het moet nog wat opgepoetst worden. Veel succes en veel plezier op wikipedia. Voor vragen kun je altijd terecht bij de helpdesk.

M.v.g. Michael 1988 6 jun 2010 00:58 (CEST)Reageren

  • Beste gebruiker, ik heb dit artikel (mogelijk tijdelijk) genomineerd voor verwijdering omdat enkele aspecten nog niet in orde zijn. Nominatie is heel normaal voor nieuwe artikelen en betekent niet dat een artikel dan ook verwijderd zal worden. Het dient mijns inziens op enkele punten echter nog verbeterd te worden, hetzij door u hetzij door anderen, binnen een periode van twee weken. Voor de kritiekpunten, zie de verwijderlijst van 6 juni (de link daarheen staat boven uw genomineerde artikel). Vriendelijke groet, --ErikvanB 6 jun 2010 05:44 (CEST)Reageren

Handtekening[brontekst bewerken]

Geachte Rogier,

De opmerking over de handtekening heb ik gedaan omdat als mensen naar jouw overlegpaga of jouw gebruikerspagina willen moeten ze (tenminste ik) eerst naar het artikel en dan in de geschiedenis verder kijken om er terecht te komen en ook maar weten dat jij Rogier van Vlissingen bent. Dat kan veel sneller door het gebruiken van vier tildes. Al vind ik het wel raar dat bij jou niet hetzelfde komt als bij mij. Want wanneer je op de handtekeningknop (potlood/pen met een krabbel of bij sommigen een gewone krabbel) drukt moet er dit komen te staan --~~~~. Als dat niet zo is dan graag deze tekens gebruiken ~~~~ (met of zonder de twee mintekens). Die kun je krijgen door shift en dan de knop met dat teken te drukken (4x). Je kunt ook dit ([[Gebruiker:Vliscony|Vliscony]]) proberen als het niet lukt met de datum en tijd erachter, al moet je dit niet als gewoonte gaan doen. Als dit probleem zich blijft voordoen graag contact opnemen met de helpdesk en zij zullen je dan verder helpen.

M.v.g. Michael 1988 8 jun 2010 00:53 (CEST)Reageren

Postcheque- en Girodienst[brontekst bewerken]

Hallo Vliscony

Postcheque- en Girodienst is teruggeplaatst, maar voldoet nog niet aan de eisen van Wikipedia. Daarom is het nu genomineerd voor reguliere verwijdering. Je hebt twee weken om het artikel te verbeteren zodat het kan blijven. **Man!agO** 1 dec 2010 13:16 (CET)Reageren