Overleg gebruiker:Vtjordaan

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Taketa in het onderwerp Heraanmaak artikel
Hallo Vtjordaan, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.800 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Overleg:10 december[brontekst bewerken]

Hallo, ik zag dat u op de overlegpagina van 10 december een verhaal had geplaatst van Koninklijke Jordaan en Zonen's Textielfabrieken N.V. Haaksbergen. Daar is een overlegpagina niet voor bedoeld. Een overlegpagina is bedoeld om overleg te plegen over de onderliggende pagina, in dit geval 10 december. U kunt de gegevens misschien kwijt in een apart artikel over het bedrijf, mocht het bedrijf encyclopedische waarde hebben natuurlijk. Tips over hoe te werken kunt u vinden in het bovenstaande 'welkomstblok'. Vriendelijke groet, Goudsbloem 10 dec 2009 12:50 (CET)Reageren

Jordaan en Zonen Textielfabrieken N.V.[brontekst bewerken]

Hallo Vtjordaan, ik heb je artikel Jordaan en Zonen Textielfabrieken N.V. ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de verwijderlijst. Voor verdere vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia!, mvg Agora 10 dec 2009 14:12 (CET)Reageren

Heraanmaak artikel[brontekst bewerken]

Beste Vtjordaan, ik zag dat u het artikel D. Jordaan en Zonen's Textielfabrieken N.V. herhaald hebt aangemaakt. Het artikel is echter recentelijk (op 24/12/09) verwijderd in verband met het feit dat het werk in uitvoering (WIU) was. Dit betekend dat het artikel de standaard opmaak van Wikipedia miste, en dat mogelijk de woordkeuze niet in orde was. Nadat een artikel verwijderd is is het ongepast om dezelfde tekst opnieuw te plaatsen. Indien u het artikel herplaatst wil zien, is het minimaal nodig dat de tekst en opmaak aangepast worden opdat het niet langer wiu is. U heeft twee opties om het artikel terug geplaatst te krijgen.

1. U kunt op WP:TERUG een moderator vragen het artikel te herevalueren en de verwijdering ongedaan te maken. Ik verwacht echter dat een tweede moderator het eens zal zijn met de verwijdering. Mogelijk krijgt u ofwel twee weken extra, of men zal u optie 2 aanraden die ik hieronder zal beschrijven.

2 .U kunt de tekst tijdelijk op deze pagina plaatsen: Gebruiker:Vtjordaan/D. Jordaan en Zonen's Textielfabrieken N.V. en aanpassen en verbeteren. Nadat u het artikel verbeterd heeft kunt u op WP:AV een moderator vragen ernaar te kijken, en indien deze meent dat het goed genoeg is kan het alsnog een artikel worden. Let wel (!), dit is geen langdurige oplossing. Het artikel staat in uw naamruimte en kan niet oneindig hier staan. U moet het dus aanpassen en een moderator vragen het te verplaatsen naar de artikelruimte waar het langdurig kan staan.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Mocht u nog vragen of onduidelijkheden hebben, kunt u terecht op help:helpdesk of u kunt ze mij voorleggen. Met vriendelijke groet, Taketa (overleg) 4 jan 2010 19:39 (CET)Reageren