Overleg gebruiker:Wikibelgiaan/Archief

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Art Unbound in het onderwerp Succes met de Schrijfwedstrijd

Dit is het archief van Overleg gebruiker:Wikibelgiaan.

Welkom[brontekst bewerken]

Welkom op wikipedia! Goed dat jij wel wist dat Caesarea nu Qeysarya heet. Een vraagje, wil je bij toevoegingen op overlegpagina's afsluiten met 4 tildes (~), dan verschijnt automatisch je wiki naam bij de tekst en weet iedereen wie de vraag gesteld of de opmerking geplaatst heeft. Groet, Joris1919 4 dec 2006 10:03 (CET)Reageren

Bedankt voor de tip! Wikibelgiaan 8 dec 2006 21:57 (CET)Reageren

Welkom leeftijdsgenoot! ;) Emmelie 23 mei 2007 20:03 (CEST)Reageren

Hallo, het is niet de bedoeling dat een eenmaal geplaatst verwijdersjabloon zonder overleg weer wordt verwijderd. Bovenstaand artikel is door Gebruiker:MoiraMoira op de Verwijderlijst geplaatst, het sjabloon verwijst daarnaar. Zolang er nog geen uitspraak is over de relevantie van het artikel (hoe goed doortimmerd en terzakekundig het ook moge zijn) staat het nog op de nominatie om verwijderd te worden.

Zelf heb ik het artikel ingebracht bij Wikipedia:Overleg gewenst met de vraag of terzakekundigen er naar kunnen kijken. Hoe meer meningen hoe beter.

Het staat je in de tussentijd natuurlijk vrij om hierover de dialoog aan te gaan, bijvoorbeeld in "de kroeg". Vriendelijke groeten, Felix2036 (reageer) 5 mrt 2007 10:11 (CET)Reageren

Schrijfwedstrijd[brontekst bewerken]

Schrijfkoppel vormen? Ben nu twee jaar actief en heb onder andere FC Dallas de etalage ingekregen. Heb veel kennis van sport, maar ben ook ervaren met vertalen, info zoeken en het invoegen van tabellen en afbeeldingen. Verder ben ik in staat complexe sjablonen te maken, maar dat is voor de schrijfwedstrijd niet van belang ;) Rubietje88 1 okt 2008 15:01 (CEST)Reageren

Mooi! Ik ga ons nu inschrijven. Een sportartikel lijkt me leuk, maar we overleggen er nog over welk artikel het best is. Er moet namelijk wel genoeg info over te vinden zijn.
Voortaan kun je gwoon antwoorden op de plek waar ik jouw schreef ;) Verder is het misschien handig om elkaar te kunnen mailen (mail me!) Rubietje88 2 okt 2008 13:41 (CEST)Reageren
Okidoki. Wikibelgiaan 5 okt 2008 21:50 (CEST)Reageren

Je hebt mail! Rubietje88 31 okt 2008 18:36 (CET)Reageren

Wijziging onderwerp SW[brontekst bewerken]

Aan alle deelnemers aan de Schrijfwedstrijd,

Een van de onderwerpen in de SW luidde Basiliek van San Sebastian. Inmiddels heeft Evil Berry ons erop gewezen dat het onderwerp al een lemma heeft: Basilica Minore de San Sebastian. Dat artikel is nog kort, en neemt daarom de plaats in van het genomineerde “rode”. Onze excuses!

Verder wil ik jullie erop voorbereiden dat de onderwerpenlijst nu iets anders is vormgegeven. Een van de deelnemende teams voorzag grote kans op bwc’s doordat de onderwerpen in tabelvorm werden gepresenteerd, en verzocht om een aparte kopje voor ieder onderwerp. Die kopjes zijn er nu, en hopelijk wordt daardoor het bwc-risico kleiner. Bessel Dekker 1 nov 2008 16:53 (CET)Reageren

SW[brontekst bewerken]

Aan alle deelnemers aan de schrijfwedstrijd

Beste collega's,

Het is 15 november, en de inschrijving op onderwerpen voor de SW is gesloten. Jullie, de acht overgebleven teams, hebben je van je meest consequente kant laten zien, en zijn zonder aantoonbare aarzeling gebleven bij de aanvankelijk gekozen onderwerpen.

Vandaag houden wij, de juryleden, delibereerdag, maar onze beraadslagingen konden kort zijn. Alle inschrijvingen zijn correct bevonden. We hebben ze op de projectpagina bijeengeplaatst, zodat je in één oogopslag kunt zien wat de collega's in petto hebben.

Nog even de precieze tijdstippen. Over ruim acht uur kun je aan het werk: dan is het immers 16 november. We hadden nog wel een onduidelijkheid laten bestaan over het tijdstip van sluiting, dat wel op de dag, maar niet op de minuut nauwkeurig was vastgesteld. Juist bij de finish kon het er wel eens op aankomen, en daarom hebben we nu het fatale moment vastgeled op 14 december om 23.59 uur. Doorslaggevend zijn de tijdstippen zoals die in de bewerkingsgeschiedenis verschijnen.

Tussentijdse mededelingen van de jury verschijnen op Wikipedia:Schrijfwedstrijd. Daarvoor komt een apart kopje. Willen jullie je eventuele op- en aanmerkingen op de bijbehorende OP plaatsen?

Het huidige bericht komt natuurlijk op jullie eigen OP's, want we maken graag van de kans gebruik om jullie nogmaals heel veel plezier en succes toe te wensen.

Vriendelijke groet, Bessel Dekker 15 nov 2008 15:47 (CET)Reageren

Tussenrapport[brontekst bewerken]

Beste deelnemers,

Toen de schrijfwedstrijd werd gepland, namen wij (de jury) ons voor dat wij iedere zondagavond tussentijdse beoordelingen gingen geven. Misschien is "beoordeling" een wat hoogdravend woord, en aan cijfers denken we al helemaal niet. Wel hebben we een eerste indruk geformuleerd, die het totale wedstrijdproces betreft. Ons tussenrapport betreft dus nog niet de individuele artikelen. Je kunt het vinden op de SW-pagina. Vriendelijke groet, Bessel Dekker 23 nov 2008 23:15 (CET)Reageren

Succes met de Schrijfwedstrijd[brontekst bewerken]

De Schrijfwedstijd nadert zijn ontknoping. De jury wenst je succes met de laatste loodjes.

Met vriendelijke groet, - Art Unbound 9 dec 2008 01:53 (CET)Reageren