Overleg gebruiker:Zanaq/Archief/2010 02

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Je kunt me altijd op mijn overlegpagina aanspreken en om opheldering of hulp vragen...

Dit is een archief. Plaats hier geen commentaar.

Archief


De ontlinkingen op de verwijderpagina's zijn nodig om dit project te laten slagen. Ik zet dus enkel spaties ertussen zodat die commerciele site geen hits meer heeft en als straks de site geblacklist is de pagina's niet onbewerkbaar worden. Hartelijke groet, MoiraMoira overleg 1 feb 2010 13:24 (CET)[reageer]

Ok, is goed. Als je dat erbij zet in de bewerkingssamenvatting dan worden zulke misverstanden in de toekomst voorkomen. Het is namelijk wat raar om een gevestigde gebruiker te beschuldigen van spam. 😉 Groet. — Zanaq (?) 1 feb 2010 13:31 (CET)

Nike Air Max[brontekst bewerken]

Hoi Zanaq, ik zag per toeval dat je al een tijdje bezig met het artikel Nike Air Max (Gebruiker:Zanaq/Nike Air Max). Ik vroeg mij af wanneer je klaar met het artikel, het ziet er namelijk al erg mooi uit. Alvast bedankt voor het antwoord. Vriendelijk groet, C69 3 feb 2010 01:06 (CET)[reageer]

Het ziet er inderdaad zo mooi uit dat ik het in mijn eigen naamruimte heb laten zetten omdat het anders verwijderd zou worden. Ik ben zelf niet van plan hier binnenkort mee aan de slag te gaan, maar wie weet 😉 Groetjes. — Zanaq (?) 4 feb 2010 09:39 (CET)

Sciencefictionportaal[brontekst bewerken]

Hallo Zanaq

Ik ben binnen mijn eigen gebruikersnaamruimte wat aan het experimenteren geweest met het sciencefictionportaal, om te zien of ik alle kolommen even lang kan maken. Zie hier het resultaat. Kan dit de huidige opmaak van het portaal vervangen?

**Man!agO** 10 feb 2010 18:07 (CET)[reageer]

In deze vorm wmb niet helaas. Wellicht dat ik morgen, of na redactie nog wat aanvullend commentaar heb, maar voor vandaag:
  • De uitlijning is nogal slordig. kantlijnen verspringen, en geen ruimte tussen tekst en rand. Liefst even breed als de streep onder de titel, en het categorieboxje, en liever ook een minder opdringerige rand, misschien in standaard mediawikigrijs?
  • Probeer het eens met uitgelicht plaatje 85.
  • Ik hou niet zo van banners, of verwelkomende woorden. Beter zo veel mogelijk ruimte reserveren voor waar het om gaat. moet er dan toch een banner komen, dan een die zich aanpast aan de breedte van het venster.
  • Uitgelicht plaatje hoeft niet zo prominent. Is slechts versiering, en vaak irrelevant. Zoals vandaag een afbeelding van Neptunus.
  • Groetjes. — Zanaq (?) 10 feb 2010 21:19 (CET)
Het uitgelichtplaatje is verplaatst naar onderaan (net als in de huidige opmaak), en er is nu ruimte tussen de kaders en de tekst. De uitlijning ben ik nog niet uit, maar daar wordt aan gewerkt.
Een punt waarop ik je echter moet tegenspreken is de banner. Jij vind dit misschien niks, maar er zijn ook genoeg gebruikers (waaronder ik) die de banner juist het visitekaartje van een portaal vinden. Een portaal zonder banner of welkomstwoord is voor mij geen portaal. Ik heb bij de opmaak van dit portaal al veel dingen gedaan zoals jij ze graag ziet, zoals alle uitgelichtjes een plaatje geven en nu het uitgelicht plaatje naar onder verplaatsen. Mag ik nu voor de verandering ook iets toevoegen wat ik graag zie? **Man!agO** 11 feb 2010 08:42 (CET)[reageer]
De uitlijning is nu al veel beter, maar kan nog netter. Ik weet dat het moeilijk is, ben een flinke tijd bezig geweest om de huidige uitlijning goed te krijgen. Dat is mislukt: er is een afwijking van 2 pixels. Als compromis wil ik wel accoord gaan met het welkomstwoord (hoewel ik het liever onderaan zou plaatsen). Een banner zou - zoals gezegd - ook mogelijk zijn, maar wel een die technisch optimaal is, en liever niet zo hoog. Zie Portaal:Japan en Portaal:Jalisco voor een acceptabel voorbeeld dat zich aanpast aan de schermbreedte. — Zanaq (?) 11 feb 2010 09:23 (CET)
Goed; ik heb nu een banner gemaakt in dezelfde stijl als die van het Japanportaal. **Man!agO** 11 feb 2010 09:52 (CET)[reageer]
En het is me tevens gelukt alles mooi onder elkaar te krijgen. **Man!agO** 11 feb 2010 10:05 (CET)[reageer]
Wat mij betreft ziet het er nu netjes genoeg uit. Niet helemaal mijn smaak, maar ga je gang. — Zanaq (?) 11 feb 2010 10:30 (CET)
Het is ook niet 100% wat ik graag zou willen (ik hou meer van portalen met gekleurde vlakken), maar het is onmogelijk om echt iedereen helemaal tevreden te stellen. Dit lijkt met het beste compromis. **Man!agO** 11 feb 2010 10:32 (CET)[reageer]
Mij ook, en technisch lijkt het ook in orde. Mooi werk! Groetjes. — Zanaq (?) 11 feb 2010 18:34 (CET)

Zanaq, u bent een man naar mijn hart. Andries Van den Abeele 16 feb 2010 22:26 (CET)[reageer]

Dank je, groetjes. — Zanaq (?) 16 feb 2010 22:30 (CET)

verwijderlijst[brontekst bewerken]

Waarom moet de verwijderlijst doorzoekbaar zijn? Zie onder andere http://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Helpdesk#Wissen_naam_2 . DE wikipedia-zoekfunctie brengt je er ook. Fijn dat je even overlegt trouwens aleichem 17 feb 2010 10:53 (CET)[reageer]

No problemo. Ik doorzoek de verwijderlijst vaak als ik een nominatie terug wil vinden. De ingebouwde zoekfunctie is zwaar inferieur aan google. Overigens zag ik hier geen overleg over. Daarnaast heeft dit maar 2 weken effect en zouden ook de subpagina's noindex moeten krijgen - waar ik het dus ook mee oneens ben. Groetjes. — Zanaq (?) 17 feb 2010 12:59 (CET)

Pascal Schoots[brontekst bewerken]

Ter informatie: Overleg_gebruiker:Pascal_Schoots. Hartelijke groet, MoiraMoira overleg 28 feb 2010 18:11 (CET)[reageer]

Bedankt. Ik was dat inderdaad vergeten. Excuus, groetjes. — Zanaq (?) 1 mrt 2010 07:50 (CET)

Je hebt gelijk dat het artikel wat opgekuist moet worden, wat inmiddels is gedaan. De grote fout is dat in het eerste artikel twee commerciele bedrijven stonden vernoemd met naam. Deze zijn inmiddels verwijderd.

Ik trek de nominatie niet in wegens mogelijke zp, maar het ziet er idd al iets beter uit. Groet. — Zanaq (?) 1 mrt 2010 07:50 (CET)

Wat moet er nog (door mij) worden aangepast om jou de nominatie te doen intrekken?

Er is op dit moment niets dat mij de nominatie kan doen intrekken. Op dit moment verwacht ik niet dat het verwijderd gaat worden, maar elke verslechtering kan het weer verwijderbaar maken. Ik raad dus (nogmaals) aan het artikel niet te bewerken. Groet. — Zanaq (?) 2 mrt 2010 20:25 (CET)