Overleg gebruiker:Zanaq/Archief/2018 12

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie


Je kunt me altijd op mijn overlegpagina aanspreken en om opheldering of hulp vragen...

Dit is een archief. Plaats hier geen commentaar.

Archief


Survey bewerkers Nederlandstalige Wikipedia 2018[brontekst bewerken]

Dit jaar organiseert Wikimedia Nederland voor de derde keer een survey onder de bewerkers van de Nederlandstalige Wikipedia. Misschien heb je de banner al voorbij zien komen. Er zijn in 2013 en 2015 soortgelijke surveys gehouden. Doel van de survey is om meningen van de bewerkers te peilen (bijvoorbeeld over de werksfeer) en inzicht te krijgen in de samenstelling van de gemeenschap.

Naar aanleiding van suggesties in De Kroeg benaderen we de meest actieve bewerkers persoonlijk om te vragen mee te doen. We zijn erg geïnteresseerd in je mening. Meedoen kan tot 17 december. Hier vind je de link naar de survey.

Sandra Rientjes - Wikimedia Nederland 7 dec 2018 05:33 (CET)[reageer]

Beoordelingsnominatie Slangenpas[brontekst bewerken]

Beste Zanaq, ik heb het door jou geïmporteerde artikel Slangenpas ter beoordeling voorgelegd aan de gemeenschap, omdat eruit niet blijkt dat het onderwerp encyclopedisch relevant is. Zie hier. Mvg, Jeroen N (overleg) 13 dec 2018 12:03 (CET)[reageer]

Prima. — Zanaq (?) 13 dec 2018 17:59 (CET)

Notificatie van de Arbitragecommissie[brontekst bewerken]

Geachte Zanaq,

De Arbitragecommissie heeft een reactie gegeven op Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Hesselp (2), waarin uw naam wordt genoemd.

Met vriendelijke groet,

De Arbitragecommissie, 13 dec 2018 13:06 (CET)

Opblaasbaarheid[brontekst bewerken]

Zanaq, ik heb dit artikel hier ter beoordeling voorgelegd. Marrakech (overleg) 13 dec 2018 13:14 (CET)[reageer]

Jammer, want het is een leuk artikeltje met een leuke titel. — Zanaq (?) 13 dec 2018 17:56 (CET)

Beste Zanaq,

Ik heb dit artikel hier ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd. Natuur12 (overleg) 13 dec 2018 13:27 (CET)[reageer]

Jammer. Het is inderdaad niet veel, maar voldoet wel aan de minimumeisen. — Zanaq (?) 13 dec 2018 17:56 (CET)

Ik draaide per abuis een bewerking van jou terug, sorry. Elly (overleg) 15 dec 2018 09:16 (CET)[reageer]

Beoordelingsnominatie Drs. W. de Vries[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Drs. W. de Vries dat is genomineerd door Evert100. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20181226 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 27 dec 2018 01:03 (CET)[reageer]

Sterrendag[brontekst bewerken]

Sterrendag! Het is vandaag sterrendag, de dag waarop we elkaar nog even extra bedanken voor een jaar vol enthousiasme en prachtige bijdragen.

Herintroductie sterrendag: Uit te reiken aan iemand die u afgelopen jaar positief opviel. Dat kan een hele serie bewerkingen of initiatieven zijn, maar ook één bijzondere bewerking. Het idee is laagdrempelig; de ster hoeft niet ergens op een lijst ingeschreven te worden, slechts uitdelen ter waardering. Leuk zou zijn om daar een kleine persoonlijke motivatie aan toe te voegen, maar niets is verplicht. Het gaat om het gebaar. Het uitdelen ervan vindt plaats op 31 december, deelt u er ook eentje uit vandaag?

Dqfn13 (overleg) 31 dec 2018 11:57 (CET)[reageer]