Separation Anxiety (ER)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Separation Anxiety
Aflevering van ER
Aflevering Seizoen 15
Aflevering 11
Gastrollen Dorian Christian Baucum
Imani Hakim
Robbie Jones
Sterling Ardrey
Monique Daniels
Bradford Tatum
Christopher Amitrano
Josh Drennen
Demetrius Grosse
Schrijver(s) Virgil Williams
Regisseur Terence Nightingall
Eerste uitzending 8 januari 2009
Afleveringchronologie
← Vorige
Volgende →
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Separation Anxiety is de elfde aflevering van het vijftiende seizoen van de televisieserie ER, die voor het eerst werd uitgezonden op 8 januari 2009.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Twee broers worden gewond binnengebracht op de SEH, zij zijn beide neergeschoten tijdens een uit de hand gelopen drugsdeal. Ook wordt een neergeschoten vrouw binnengebracht, deze blijkt de schutter te zijn. De politie is nieuwsgierig naar de precieze gebeurtenissen. Als dr. Morris de vrouw wil helpen krijgt hij echter weinig medewerking van haar. Later ontdekt hij dat de vrouw in werkelijkheid een undercoveragente is en er ontstaat een klik tussen hen.

Dr. Banfield en haar man besluiten om te proberen om een kind te krijgen op de natuurlijke manier. Als dit niet lukt, willen zij verder kijken bij een specialist in ivf.

Dr. Gates komt als laatste te weten dat Alex uit het ziekenhuis wordt ontslagen, dit maakt hem gefrustreerd en teleurgesteld in Taggart. Dit komt hun werkrelatie niet ten goede en uiten hun emoties tijdens hun werkzaamheden. Ondertussen probeert hij nog steeds de dakloze oorlogsveteraan te helpen.

Dr. Rasgotra krijgt een dertienjarige patiënte met sikkelcelanemie die een operatie nodig heeft. Dit zorgt ervoor dat zij er serieus over nadenkt om zich te specialiseren in kinderchirurgie.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrollen[bewerken | brontekst bewerken]

Gastrollen (selectie)[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]