Tano Goya

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Werk aan de winkel Dit artikel staat op een nalooplijst. Als de inhoud op verifieerbaarheid gecontroleerd is, kan dit sjabloon verwijderd worden. Geef dat ook aan op de betreffende nalooplijst. Bekijk ook de bewerkingsgeschiedenis om te zien of anderen hier al aan gewerkt hebben.
Tano Goya
Persoonlijke informatie
Geboortedatum 1 juni 1988
Carrière
Sport Golf
Titels 6
Overwinningen
Europese PGA Tour 1
Sunshine Tour 1
Challenge Tour 1
Andere Tour(s) 2 nationaal
Laatst bijgewerkt op: 24-02-2014
Portaal  Portaalicoon   Golf

Carlos Estanislao Goya (1 juni 1988) is een Argentijns golfprofessional.

Amateur[bewerken | brontekst bewerken]

Gewonnen[bewerken | brontekst bewerken]

Professional[bewerken | brontekst bewerken]

Goya werd in 2007 professional en won de Zuid-Amerikaanse Tourschool met negen slagen. Daarna won hij zijn eerste toernooi als professional, het Center Open, dat zowel voor de Challenge Tour als de Zuid-Amerikaanse Tour telt. Daarna werd hij nog derde bij het Argentijns Open en kwam op de eerste plaats van de Order of Merit.

Door het winnen van het Center Open had hij ineens een spelerskaart voor de Europese Challenge Tour, waar hij de Apulia San Domenico Grand Final won. Dit bezorgde hem een 5de plaats op de Order of Merit waardoor hij in 2009 op de Europese Tour mocht spelen. In maart won hij in Madeira, zodat hij tot eind 2010 een spelerskaart had. Eind 2013 verloor hij zijn speelrecht en moest hij terug naar de Tourschool. Met morele ondersteuning van zijn vriendin Carly Booth haalde hij de Finals.

Gewonnen[bewerken | brontekst bewerken]

Challenge Tour
Europese Tour
Sunshine Tour

Teams[bewerken | brontekst bewerken]

Externe links[bewerken | brontekst bewerken]