Wikipedia:De kroeg/Archief 20100127

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Opening kandidatuur arbitragecommissie[bewerken | brontekst bewerken]

Beste allemaal,

per 1 maart zijn er weer vier plaatsen in de zevenkoppige arbitragecommissie te vullen voor de termijn van een jaar. De arbitragecommissie is een belangrijk orgaan binnen de gemeenschap geworden, die knopen doorhakt in soms langslepende niet-inhoudelijke conflicten. Hoewel er dikwijls mensen zijn die het niet eens zijn met de beslissingen die de arbcom neemt, wat het werk ook moeilijk en niet altijd leuk maakt, ben ik er in ieder geval van overtuigd dat een goed functionerende arbcom belangrijk is. Daarom hoop ik van harte op voldoende kandidaturen, en vooral ook dat voldoende kandidaten de benodigde 75% steun behalen.

Je kunt je vanaf nu tot over twee weken kandideren op deze pagina. Meer informatie over het verloop van deze verkiezingen kun je hier vinden. Daar kun je ook links vinden naar meer informatie. Wil je meer weten over de arbitragecommissie dan wat je kunt vinden? Wil je weten wat een lid zoal moet doen, wat voor problemen er ontstaan? Vraag het een van de huidige leden.

Ik wens alle kandidaten veel succes. Met vriendelijke groet, Effeietsanders 21 jan 2010 23:21 (CET), stemcoördinator[reageren]