Naar inhoud springen

Wikipedia:Wikiproject/Strips/Deelnemers

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ondertekenen met 3 tildes (~~~) en eventueel je interesse in welk deelgebied van de strip. Graag de overlegpagina van het project in je volglijst zetten.

  1. Mvg, TheDragonhunter | Vragen? Voornamelijk Franco-Belgische strips
  2. MichielDMN 🐘 (overleg)
  3. DirkVE overleg In het verleden heb ik mij bezig gehouden met de albums van De Rode Ridder, misschien de draad opnieuw oppakken.
  4. JP001 (Overleg) 
  5. OXYGENE 7-13 (OVERLEG) Ik zal niet continu "aanwezig" zijn, maar als ik iets weet kom ik mij er wel even mee bemoeien.
  6. Geoffrey (overleg) Ik zal zien hoeveel tijd ik vrijmaken kan, ik beschik in ieder geval over een grote verzameling stripschriften en ZozoLala's waar ik uit putten kan.
  7. Kinet9057 (overleg)
  8. Encyacht (overleg) Liefhebber van strips, vooral Suske en Wiske (en andere strips van Vandersteen).
  9. Johanlouwet78 (overleg) ik wil vooral de kleinere stripreeksen meer onder de aandacht brengen
  10. Happytravels (overleg) Achtergrondinformatie over voornamelijk de werken van respectievelijk Hergé en Bob De Moor, evenals het aanvullen en beginnen van een biografie van enkele striptekenaars.
  11. Elvesham (overleg) - -ben ook enorme fan van De Rode Ridder, lijkt mij een goed vertrekpunt (en een goed reden om het opnieuw te lezen).
  12. Marlynblues (overleg) Hou vooral van goeie art en verhaal in strip. Aanvullen en starten van info over de makers van de strip, strips(eries) zelf, uitgevers. Kortom wat me maar invalt.
  13. RaymonO1988 (overleg) Ben een relatief nieuweling in de stripboeken wereld, houd vooral van fantasy strips. Zal mij vooral bezig houden met aanvullingen doen van bestaande pagina's en eventueel spelfouten corrigeren.
  14. Cheechako (overleg) Groot fan van Disneystrips en Asterix.
  15. WorldWideWaffle1 (overleg) Mangaverzamelaar. Ik ben momenteel het Nederlandstalige gedeelte over manga van Wikipedia een beetje aan het opfleuren.
  16. Johanraymond (overleg) Vooral de franstalige stripwereld.
  17. Parkenings Ik wil graag de wat onbekendere Franco-Belgische strips uit de vergeethoek halen, ook strips die nooit in albumvorm zijn verschenen maar uitsluitend in een stripblad.


Gebruikersbox[bewerken | brontekst bewerken]

Deelnemers kunnen eventueel onderstaand sjabloon op hun gebruikerspagina vermelden.

Deze gebruiker werkt mee aan het Wikiproject Strips