300 Patients

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
300 Patients
Aflevering van ER
Aflevering Seizoen 14
Aflevering 10
Gastrollen Peter Fonda
Nicholas Weiland
Elizabeth Graham
April Parker-Jones
Arnell Powell
Desean Terry
Tom Astor
Dee Dee Davis
Zoran Radanovich
Schrijver(s) Karen Maser
Regisseur Joe Sachs
David Zabel
Eerste uitzending 6 december 2007
Afleveringchronologie
← Vorige
Volgende →
Portaal  Portaalicoon   Televisie

300 Patients is de tiende aflevering van het veertiende seizoen van de televisieserie ER, die voor het eerst werd uitgezonden op 6 december 2007.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Het is een drukke nacht geweest op de SEH, zij hebben 142 patiënten behandeld en dat is een nieuw record. Dr. Morris denkt dat de SEH vandaag de 300 kan halen, en sluit een weddenschap met de rest af. Het lijkt er op dat hij dit op het nippertje gaat verliezen, maar door het expres verwonden van Martin wint hij alsnog.

Dr. Pratt, dr. Morris en Taggart behandelen Melissa Tanner, een eenenzestig-jarige vrouw, die binnengebracht is met gezondheidsklachten. Met haar komt ook haar zoon Lowell die het syndroom van Down heeft en al in een pleeghuis woont sinds hij geboren werd. Zonder dat haar man dit wist zocht zij Lowell elke week op in het pleeghuis. Nu de vrouw stervende is moet Melissa wel bekennen tegen haar man over de bezoekjes aan Lowell. Het nieuws komt hard aan bij de man, maar hij besluit dan toch om de zorg voor Lowell over te nemen zodat zijn vrouw met een gerust hart kan sterven.

Dupree houdt een ceremonie voor het personeel over hun patiënten die zij in de afgelopen jaren hebben behandeld en indruk hebben gemaakt.

Dr. Kovac en dr. Lockhart maken zich op om naar Kroatië te gaan voor de begrafenis van zijn vader. Vlak voor vertrek besluit dr. Lockhart dat zij eerst haar alcoholverslaving moet overwinnen, en besluit dan naar een afkickkliniek te gaan in plaats van naar de begrafenis. Dr. Kovac is teleurgesteld als hij dit nieuws hoort maar respecteert wel haar beslissing, en gaat dan alleen met hun zoon Joe naar Kroatië.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrollen[bewerken | brontekst bewerken]

Gastrollen (selectie)[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]