Calling Dr. Hathaway

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Calling Dr. Hathaway
Aflevering van ER
Aflevering Seizoen 3
Aflevering 19
Gastrollen Cynthia Martells
Khandi Alexander
Julie Hagerty
Harry Shearer
Barry Cutler
Casey Floresca
Denise Johnson
Kevin McDermott
Patricia Place
Leslie Rivers
Schrijver(s) Jason Cahill
Samantha Howard Corbin
Regisseur Paris Barclay
Eerste uitzending 24 april 1997
Afleveringchronologie
← Vorige
Volgende →
Lijst van afleveringen
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Calling Dr. Hathaway is de negentiende aflevering van het derde seizoen van de televisieserie ER, die voor het eerst werd uitgezonden op 24 april 1997.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Hathaway krijgt haar score terug van haar toelatingsexamen voor de opleiding geneeskunde, zij heeft het uitstekend gedaan. Nu moet zij beslissen of zij voor de opleiding gaat of gewoon verpleegster blijft. Terwijl zij beseft dat zij een uitstekende verpleegster is en dit ook graag doet, probeert dr. Weaver haar over te halen om voor de opleiding te gaan.

Dr. Carter komt erachter dat dr. Edson een patiëntdossier heeft vervalst om zo een fout van zichzelf te verhullen. Nu staat hij in dubio wat te doen, hem aangeven of een oogje dichtknijpen.

Dr. Greene krijgt een koppel onder behandeling die rare situaties verzinnen, om te zien hoe snel het personeel van de SEH hiervoor oplossingen verzint.

Dr. Benton besluit een vrije dag te nemen als hij op bezoek is bij zijn zwangere vriendin, Carla. Dit omdat, nu zij hoogzwanger is, zij niet alles zelf meer kan doen en hulp nodig heeft.

Er loopt een muis rondt op de SEH, het blijkt dat de muis ontsnapt is uit het onderzoekslaboratorium en veel geld waard is. Nu gaan Markovic, Goldman en Boulet achter de muis aan omdat er een grote beloning uitgeloofd is als hij gevangen wordt.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrol[bewerken | brontekst bewerken]

Gastrol[bewerken | brontekst bewerken]

en vele andere

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]