Carter's Choice

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Carter's Choice
Aflevering van ER
Aflevering Seizoen 4
Aflevering 13
Gastrollen Lily Knight
Rebecca Tilney
Chris Coppola
Mariska Hargitay
David Sommer
Victor Williams
Jeremy Michael Davis
Schrijver(s) John Wells
Regisseur John Wells
Eerste uitzending 29 januari 1998
Afleveringchronologie
← Vorige
Volgende →
Lijst van afleveringen
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Carter's Choice is de dertiende aflevering van het vierde seizoen van de televisieserie ER, die voor het eerst werd uitgezonden op 29 januari 1998.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

De serieverkrachter wordt eindelijk opgepakt, tijdens zijn arrestatie raakt hij gewond en heeft medische hulp nodig. Er ontstaat bloedtekort op de SEH, de verdachte heeft bloed nodig en dr. Carter twijfelt of hij hem een bloedtransfusie moet geven. Als hij besluit om deze niet te geven krijgt hij een heftige discussie met dr. Del Amico.

Dr. Weaver en Hathaway hebben een geestelijk gehandicapte als patiënte, zij geeft de geboorte van een kind. De patiënte is nu bang dat de kinderbescherming haar kind afpakt. Dr. Weaver en Hathaway besluiten om de patiënte te helpen met haar baby.

Dr. Benton beseft dat zijn zoon naar een kinderdagverblijf moet, hij krijgt in de zoektocht hulp van dr. Corday. Hij krijgt ook een romantische uitnodiging van dr. Corday, deze slaat hij beleefd af.

Dr. Weaver besluit dat Synergix niet de oplossing is voor de SEH, zij probeert nu het management over te halen om met hen te stoppen. Zij beseft dat de relatie tussen haar en dr. West nu zal eindigen.

Cynthia stort haar hart uit over haar en dr. Greene bij dr. Ross, alleen dr. Ross heeft andere dingen aan zijn hoofd en is nu niet echt geïnteresseerd in haar problemen.

Dr. Ross vertelt aan Hathaway dat hij kan wachten tot zij besluit wat zij wil met hun relatie.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrol[bewerken | brontekst bewerken]

Gastrol[bewerken | brontekst bewerken]

en vele andere

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]