Eek, A Penis!

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Eek, a Penis!
South Park-aflevering
Afleveringsnummer 172
Productiecode 1205
Verscheen 7 april 2008
South Park - Seizoen 12
12 maart 2008 - 19 november 2008
 1. Tonsil Trouble
 2. Britney's New Look
 3. Major Boobage
 4. Canada on Strike
 5. Eek, A Penis!
 6. Over Logging
 7. Super Fun Time
 8. The China Probrem
 9. Breast Cancer Show Ever
 10. Pandemic
 11. Pandemic 2: The Startling
 12. About Last Night...
 13. Elementary School Musical
 14. The Ungroundable

Seizoen 11 Seizoen 13
Lijst van afleveringen

"Eek, a Penis!" is de vijfde episode van het twaalfde seizoen van de animatie serie South Park.

Verhaal[bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud en/of de afloop van het verhaal.

De episode begint met Mrs. Garrison huilend bij haar klas terwijl ze het verhaal over haar tragisch verlopen ombouwing tot een vrouw en over het verhaal over de zwangere transseksueel van The Oprah Winfrey Show (dat verhaal gebeurde een week voor de episode uitkwam). Ze weet dat zwanger zijn betekent dat je een vrouw bent. Mrs. Garrison is volgens haarzelf nog steeds een man. Ze wil kosten wat het kost geen vrouw meer zijn, maar haar penis was vernietigd. Directeur Victoria ontslaat Garrison tijdelijk en ze mag pas weer lesgeven als ze haar privéleven op orde krijgt. Eric Cartman mag optreden als vervanger van Garrison.

De kinderen uit de klas stelen dan snel antwoorden voor een toets. Daarna krijgen alle kinderen uit de klas de hoogste score. Iedereen is onder de indruk van Erics 'lesmethodes'. De Denver County school vraagt zelfs aan Cartman om de slechts presterende studenten les te geven van de Jim Davis School.

Mrs. Garrison ziet een nieuwsverslag over dat wetenschappers een menselijk oor aan muis kunnen laten groeien. En vraagt of ze hetzelfde kunnen doen met een penis. Ze geeft al haar geld en wat mannelijk DNA. Het lukt uiteindelijk. Maar de muis ontsnapt en rent het dorp in. Dat veroorzaakt hysterische angst onder de vrouwen. Maar de vrouwen zijn niet bang voor de muis, maar voor de penis. De muis rent overal rond en ontsnapt aan Mrs. Garrison. Mrs. Garrison is daar heel verdrietig om, ze beseft dat ze nooit meer een man zal zijn.

Ondertussen maakt Kyle Broflovski Cartman bang met waarschuwingen over de gevaren van de student die hem waarschijnlijk zullen vermoorden. Cartman verkleedt zich daarom als een Spaans type genaamd "Mr. Cartmenez", en leert zijn studenten hoe witte mensen in staat zijn om succes te hebben: door vals te spelen. Hij leert de klas valsspeeltechnieken, uitleggend dat als je succes hebt je nooit problemen krijgt. Cartman vertelt ook over Bill Belichicks succes na zijn valsspelen in het Spygate football schandaal. Uiteindelijk slaagt elke leerling voor de testen. De klas bedankt "Mr. Cartmenez" voor het leren van "De Witte mensen Methode".

Terwijl Mrs. Garrison in het park aan het huilen is, komt de muis terug bij haar met de penis en laat zich vrijwillig vangen. Mrs. Garrison krijgt een operatie en wordt weer een man.

Zie ook[bewerken]