The List

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
The List
South Park-aflevering
Afleveringsnummer 167
Productiecode 1114
Verscheen 14 november 2007
South Park - Seizoen 11
7 maart 2007 - 14 november 2007
  1. With Apologies to Jesse Jackson
  2. Cartman Sucks
  3. Lice Capades
  4. The Snuke
  5. Fantastic Easter Special
  6. D-Yikes
  7. Night of the Living Homeless
  8. Le Petit Tourette
  9. More Crap
  10. Imaginationland
  11. Imaginationland Episode II
  12. Imaginationland Episode III
  13. Guitar Queer-o
  14. The List

Seizoen 10 Seizoen 12
Lijst van afleveringen

The List is de 167e aflevering (#1114) en de veertiende aflevering van het elfde seizoen van de Amerikaanse animatieserie South Park. Deze aflevering werd in Amerika voor het eerst uitgezonden op 14 november 2007 op Comedy Central.

Verhaal[bewerken]

De meisjes maken lijstjes waarop ze de jongens beoordelen, van schattigst tot lelijkst. Als de jongens de lijst stelen en ze met de resultaten geconfronteerd worden, blijken die niet voor iedereen even makkelijk te accepteren. Echter, Kyle is tot lelijkst gekozen. Kyle, verdrietig omdat hij het lelijkst is, dreigt de school in brand te steken. Intussen hebben Stan en Wendy ontdekt dat de lijst nep is, en dat Clyde alleen eerste stond omdat z'n vader in de schoenenwinkel werkt. Kyle, die op het punt stond om de school in brand te steken werd tegengehouden door Stan en Wendy. Bebe stond ook op het dak en dreigde met een pistool. Het verhaal eindigt dat Stan ging kotsen omdat Wendy ging zeggen dat ze het leuk vindt om met Stan samen te werken.


De lijst[bewerken]

De "corrupte" lijst zag er als volgt uit. De echte lijst werd nooit getoond. Er werd wel in de laatste scène, die verwijderd werd, bevestigd dat Cartman op de laatste plaats stond.

  1. Clyde
  2. Token
  3. Stan
  4. Bradley
  5. Jason
  6. Leroy
  7. Kenny
  8. Tweek
  9. Kevin
  10. Jimmy
  11. Butters
  12. Craig
  13. Timmy
  14. Francis
  15. Cartman
  16. Kyle

Kenny's dood[bewerken]

Voor het eerst sinds de aflevering Best Friends Forever, nummer 904, gaat Kenny weer dood, als Wendy en Bebe op het dak van de school vechten om een pistool, gaat het wapen af. Echter, niemand van de aanwezigen (Kyle en Stan zijn er ook) is geraakt. De kogel is weggevlogen naar Kenny's huis. Hij zit te eten. De kogel vliegt door het keukenraam, gaat door zijn hoofd en Kenny valt dood op zijn bord.