Naar inhoud springen

Gebruiker:Bertje 3/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Bertje 3/Kladblok

Dit is het persoonlijke kladblok van Bertje 3.

Een kladblok is een subpagina van iemands gebruikerspagina. Het dient als testruimte voor de gebruiker en om nieuwe artikelen of langere toevoegingen aan bestaande pagina's voor te bereiden.

Let op: je kladblok opslaan gaat met de knop 'publiceren'. De pagina wordt daarmee nog niet in de openbare encyclopedie geplaatst en blijft een kladpagina. De kladblokpagina is wel zichtbaar (voor iedereen met wat meer Wikipedia-ervaring) en mag dus geen onoorbare dingen bevatten, zoals auteursrechtschendingen.

Het is, ook in een kladblok, uitdrukkelijk niet toegestaan om zonder toestemming auteursrechtelijk beschermd materiaal van derden te publiceren.

TAYLOR COLE.

Taylor Cole werd geboren als Taylor Quinn Cole op 29 april,1984 en is een Amerikaanse actrice en voormalig fotomodel. Ze werd geboren in Arlington,Tarrant country,in Texas u.s. gegevens uit haar vroegere leven en modelwerk Ze ging naar de school Mirabeau B,lamar high school waar ze meedeed met het volleybalteam. In school begon ze ook haar carrière als model. Later verhuisde ze naar New York om haar carrière verder uit te bouwen. Zo verscheen ze o.a. in reclames en advertenties voor Crest toothpaste,old spice en Dooney & Bourke handtassen. Alhoewel ze nu vooral met acteren bezig is blijft ze nog steeds ingeschreven als model bij het" Los Angeles Angency Nous Models Managment".

overzicht carrière

[bewerken | brontekst bewerken]

Tijdens een bezoek aan haar moeder Deborah Quinn en haar stiefvader,acteur Shawn Cristian (de ouders van haar halfbroer Kameron Cristian)belande Taylor op een auditie voor de Warner Bros show Summerland. Ze kreeg de rol van Erica Spalding in 2004 waarna ze verhuisde naar Las Angeles waar de serie gefilmd werd. Ook verscheen ze in Rayn Cabrera's true music videoclip en in Papa Roach's clip van scars. Ze speelde een gastrol in de Warner Bros serie "supernatural"in de episode” provenance” als Sarah Blake,de kunsthandelaarster. Ze speelde ook gastrollen in CBS show NUMB3RS,deed mee in een aflevering van CSI crime scene invesigations als Bianca. In de remake Aprils fool's day speelt ze de hoofdrol van Desire. En natuurlijk niet vergeten,een rol in de film 12 rounds,geproduceerd door WWE films. In december 2008 verscheen ze in de webserie The recruit als soldaat Rachels Mills om daarna in de tv reeks het zelfde karakter te blijven spelen die in 2009 starte. Ze speelt ook naast Tiffany Shepis in the violent kid. In the tv show Secret girlfriend(die maar kort te zien was)speelde ze de rol van knappe buurvrouw. In april 2010 tot mei 2010 speelde ze de knappe huurmoordenares Vicky Roberts in de serie THE EVENT. Oktober 2011 steelt ze de show in de videoclip "the walk"van Mayer Hawthorne. Vanaf november 2011 speelt ze in csi:miami als Samantha Owens,een nieuwe lab technicus.