Naar inhoud springen

Gebruiker:Briet Mauritz/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Briet Mauritz/Kladblok

Dit is het persoonlijke kladblok van Briet Mauritz.

Een kladblok is een subpagina van iemands gebruikerspagina. Het dient als testruimte voor de gebruiker en om nieuwe artikelen of langere toevoegingen aan bestaande pagina's voor te bereiden.

Let op: je kladblok opslaan gaat met de knop 'publiceren'. De pagina wordt daarmee nog niet in de openbare encyclopedie geplaatst en blijft een kladpagina. De kladblokpagina is wel zichtbaar (voor iedereen met wat meer Wikipedia-ervaring) en mag dus geen onoorbare dingen bevatten, zoals auteursrechtschendingen.

Het is, ook in een kladblok, uitdrukkelijk niet toegestaan om zonder toestemming auteursrechtelijk beschermd materiaal van derden te publiceren.

Model Scouts Network[bewerken | brontekst bewerken]

In 2007 werd Model Scouts Network BV opgericht door Mariana Verkerk en Mauritz Briët en organiseert sinds 2008 het evenement 'The Model Convention, ook wel de schakel tussen de Internationale Modellen Business en potentiële modellen genaamd.


Mariana Verkerk woont in New York City en is o.a. bekend als catwalkcoach en jurylid van Holland’s Next Topmodel. Mariana werkt als fashionshow producer en fixer over de hele wereld.

Mauritz Briët, woonachtig in Amsterdam was Uitvoerend Producent van de eerste 3 series van Hollands Next Topmodel en werkt sinds 2011 voor Talpa Global als Global Consultant voor 'The Voice' in UK, Italie, Duitsland, Spanje, Ierland, Griekenland, Zuid Africa, Angola, Afrique Francophone, Nigeria, Thailand, Filippijnen, Vietnam, Georgië, Armenië, Azerbaijan, Kazachstan, Mauritius en vele andere.

The Model Convention[bewerken | brontekst bewerken]

The Model Convention van MODEL SCOUTS NETWORK is bedoeld voor jongens/mannen en meisjes/vrouwen in de leeftijd van 13 tot en met 30 jaar, die graag model zouden willen worden. Het is de kortste, goedkoopste en snelste manier om er achter te komen of de (inter-)nationale modellenwereld geïnteresseerd in je is. Op The Model Convention zijn alle scouts van de gerenommeerde bureaus op zoek naar nieuw talent.

TMC 2019 Broodfabriek Rijswijk
TMC 2019 Broodfabriek Rijswijk