Naar inhoud springen

Gebruiker:Camp Lophem/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Camp Lophem/Kladblok

Dit is het persoonlijke kladblok van Camp Lophem.

Een kladblok is een subpagina van iemands gebruikerspagina. Het dient als testruimte voor de gebruiker en om nieuwe artikelen of langere toevoegingen aan bestaande pagina's voor te bereiden.

Let op: je kladblok opslaan gaat met de knop 'publiceren'. De pagina wordt daarmee nog niet in de openbare encyclopedie geplaatst en blijft een kladpagina. De kladblokpagina is wel zichtbaar (voor iedereen met wat meer Wikipedia-ervaring) en mag dus geen onoorbare dingen bevatten, zoals auteursrechtschendingen.

Het is, ook in een kladblok, uitdrukkelijk niet toegestaan om zonder toestemming auteursrechtelijk beschermd materiaal van derden te publiceren.

Camp Lophem vzw werd in 2021 opgericht en heeft als doel: het organiseren van militaire evenementen uit de Tweede Wereldoorlog. De opbrengst van onze evenementen gaat integraal naar het goede doel.

Een eerste editie vond plaats in 2022 en lokte meer dan 1000 bezoekers en 60 militaire voertuigen. Editie 2024 gaat door van 15 tot en met 18 augustus en wordt heel wat uitgebreider: minstens 100 militaire voertuigen waaronder landingsvoertuigen uit Normandië! spectaculaire lichtwandeling Militair convooi op vrijdag 16 augustus met showstand op 't Zand te Brugge tussen 10u30 en 13u. Ontdek ons volledige programma op www.camplophem.be