Gebruiker:Cyclops1974

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Welkom op de gebruikerspagina van Cyclops1974. Op deze pagina tref je informatie aan over Cyclops1974. Je kunt lezen waar zijn interesses liggen, welke opleiding hij heeft gedaan, wat voor werk hij momenteel doet. Ook staat er nog wat persoonlijke informatie. Wat je niet kunt lezen is wie Cyclops1974 in het echt is. Cyclops 1974 houdt van privacy.

Wie is Cyclops1974[bewerken | brontekst bewerken]

Zoals ik dus al zei, vertel ik niet wie ik ben. Als je toch de behoefte voelt om mij aan te spreken met een normale naam dan kan je me Ries noemen. Ik ben geboren op 11 augustus in het jaar (hoe kan het ook anders) 1974, te Heemskerk. Ik woon samen met mijn vrouw in een rijtjeshuis.

Opleiding en werk[bewerken | brontekst bewerken]

Ik heb Civiele Techniek gestudeerd aan de Hogeschool Alkmaar. Momenteel ben ik werkzaam ergens in de provincie Noord-Holland

Interesses[bewerken | brontekst bewerken]

Mijn interesses liggen op de volgende gebieden

Lijstje[bewerken | brontekst bewerken]

Hieronder volgt wat meer gedetailleerde informatie met betrekking tot mijn interesses. Let wel: dit is slechts een greep. Ik pretendeer niet dat dit de definitieve lijst is met de interesses van Cyclops1974. Het is bovendien een heel dynamisch lijstje en zal met de jaren gegarandeerd gaan groeien.

Lezen
Fantasy Thrillers

Raymond E. Feist, J.R.R. Tolkien, Tad Williams

Dan Brown, David Hewson, CSI (de boekenserie), James Rollins

Muziek

Coldplay, Zero7, Michael Bublé, Mika, Air, Norah Jones, Duffy

Films TV-series

Star Wars, The Shawshank Redemption, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Lord of the Rings, Pirates of the Carribean, Stand by Me, 300, Sin City, Forrest Gump, Dumb and Dumber, Akira

CSI, Smallville, Angel, Buffy the Vampire Slayer, Heroes, House

Overig

Quotes[bewerken | brontekst bewerken]

Tot slot volgen nog een aantal quotes, die ik tot mijn levensmotto's reken:

  • Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world, and all there ever will be to know and understand.