Gebruiker:Damkaymusic/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

KIMM[bewerken | brontekst bewerken]

Kimberly Maasdamme ( 26 april 1991) is een Nederlandse zangeres. Zij werd ontdekt door haar zelfgeplaatste zangfilmpjes op de website YouTube.

Kimberly Maasdamme
Algemene informatie
Volledige naam Kimberly Maasdamme
Geboren 26 april 1991
Land Nederland
Werk
Jaren actief 2013-heden
Genre(s) Pop, R&B
Beroep Zangeres
Instrument(en) Vocals
Label(s) DGVH
Portaal     Muziek

Inhoud[bewerken | brontekst bewerken]

Levensloop[bewerken | brontekst bewerken][bewerken | brontekst bewerken]

Begin[bewerken | brontekst bewerken][bewerken | brontekst bewerken]

Kimberly Maasdamme beter bekend als Kimberly (oftewel KIMM) is een geboren zangeres. Tijdens haar studie aan het ArtEZ Conservatorium, kwam ze ook terecht in de muziek industrie. Door haar drive, muzikaliteit, muzikale interesses en professionele aanpak werd zij al snel opgemerkt en geboekt door diverse agency’s in binnen- en buitenland.

The Voice[bewerken | brontekst bewerken][bewerken | brontekst bewerken]

Na lang aarzelen besloot Kimberly om aan het populaire programma TVOH deel te nemen en hiermee een volgde stap te zetten in haar carrière.  “Het wordt tijd om het coverbandcircuit achter me te laten en een solocarrière aan te gaan. Ik ben er klaar voor om mijn gezicht nationaal en internationaal te laten zien, mijn stem te laten horen. Ik hoop natuurlijk dat mensen daar op zitten te wachten.” Het Nederlands publiek, maar ook de jury, is en blijft razend enthousiast en overtuigd van haar kunnen na haar uitvoeringen van o.a. Hello - Lionel Ritchie en Earth Song - Micheal Jackson. Tijdens de competitie ontfermde Waylon zich over haar veelzijdige talent. Haar deelname aan TVOH was een succes en opende veel deuren. Tijdens de halve finale werd zij uitgenodigd als gastsoliste bij The Ladies of Soul in 2018. Al snel daarna maakte ook Humberto Tan tijdens een gesprek met Kimberly in RTL LATE NIGHT de verrassing bekend, dat zij mocht optreden tijdens de twee Top1000 Waylon In Concert avonden in Ahoy.