Naar inhoud springen

Gebruiker:Fred Treebusch/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Fred Treebusch/Kladblok

Dit is het persoonlijke kladblok van Fred Treebusch.

Een kladblok is een subpagina van iemands gebruikerspagina. Het dient als testruimte voor de gebruiker en om nieuwe artikelen of langere toevoegingen aan bestaande pagina's voor te bereiden.

Let op: je kladblok opslaan gaat met de knop 'publiceren'. De pagina wordt daarmee nog niet in de openbare encyclopedie geplaatst en blijft een kladpagina. De kladblokpagina is wel zichtbaar (voor iedereen met wat meer Wikipedia-ervaring) en mag dus geen onoorbare dingen bevatten, zoals auteursrechtschendingen.

Het is, ook in een kladblok, uitdrukkelijk niet toegestaan om zonder toestemming auteursrechtelijk beschermd materiaal van derden te publiceren.

Angie Treebusch is geboren op 16 september 1993 in Nederland en zij is een zangeres die daarbij ook haar eigen lyrics schrijft.

Angie Treebusch wist op jonge leeftijd, dat zingen en dansen haar passies zijn en dat zij heel graag haar werk van haar passies wilde maken. Naast het zingen heeft zij ook haar dans passie ingevuld vanaf haar 6de jaar. Zij werd na strenge audities aangenomen op het Koninklijk Conservatorium op 10-jarige leeftijd. Angie heeft daar de opleiding voor jonge, zeer getalenteerde dansers, bij wie het Koninklijk Conservatorium in Den Haag veel potentie zag, gevolgd. Angie heeft na deze opleiding de vervolg opleidingen tot en met het HBO van het Koninklijke Conservatorium in Den Haag, waarbij de focus lag op het klassieke ballet.

Angie heeft bij een van haar optredens in het Muziektheater in Amsterdam onze toenmalige Koningin Beatrix ontmoet. Eerder heeft Angie op het Koninklijk Conservatorium meerdere malen met haar zangtalent opgetreden ten behoeve van goede doelen. Na deze opleiding koos Angie ervoor om zich ook te specialiseren in de kunsten van het moderne ballet. Hiervoor ging Angie naar Codarts in Rotterdam. Dit instituut is namelijk erg gespecialiseerd in de moderne dans technieken

Na deze dansopleidingen besloot Angie om meer focus te leggen op haar oude en nog steeds aanwezige passie, namelijk het zingen. Zij deed mee aan X-factor 2013 in Nederland, waar zij met de groep “Rebels Ink” op de derde plaats van het Camp Gordon eindigde. Naast de groep “Rebels Ink” vindt Angie ook de tijd om haar gevoelens aan het papier toe te vertrouwen, wat weer de basis vormt voor haar prachtige, met gevoel beladen songs. Angie is gecharmeerd van het feit, dat mensen, die haar concerten bijwonen, zeer geraakt worden door de lyrics van haar songs. Dit inspireert Angie om haar fans te blijven entertainen met prachtige songteksten. In Oktober 2014 was Angie te zien in The Voice of Holland met het liedje Trumpets, waar ze haar eigen draai aan heeft gegeven.

Angie’s concerten worden begeleid door haar band, welke bestaat uit 8 zeer getalenteerde muzikanten in wisselende formaties.

Op alle bekende musicsites is Angie ook te vinden, zoals iTunes, Amazon, Spotify enz. Je hoeft alleen maar te zoeken naar Just Angie. Angie heeft haar eigen geschreven songs „It’s Not Me” , “Break It” en sommige covers gepubliceerd o.a. op iTunes. Zie haar ook Discografie. Angie en Roy zijn nu bezig met Angies nieuwe album, welke in2015 wordt gepubliceerd.