Gebruiker:Haaftjlv/KellyAnn^PRIVE

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Privé[bewerken | brontekst bewerken]

Conway is getrouwd met George Conway III, procureur en partner bij het Juridisch kantoor Wachtell, Lipton, Rosen & Katz. Hij schreef het resumé voor het Hooggerechtshof (Verenigde Staten) voor Paula Jones in het kader van de gestarte impeachment-procedure tegen president Clinton in 1998.

Het echtpaar heeft vier kinderen: de tweeling Claudia en George IV, Charlotte en Vanessa. Ze wonen in Alpine (New Jersey). [1]. Voorafgaand aan haar huwelijk, had Kellyanne verkering met wijlen Senator en presidentskandidaat Fred Thompson.

Vanuit haar Rooms-katholieke opvoeding zei Conway in januari 2017 dat ze een praktiserend katholieke wil blijven. [2]. Op grond van haar opvoeding koos Conway "Blueberry" ("bosbes") als haar codenaam voor beveiligingsdoeleinden.

In een interview in september 2018 met CNN-journalist Jake Tapper, verklaarde Conway dat ze ooit slachtoffer was van seksuele intimidatie.[3].

Boek[bewerken | brontekst bewerken]

In 2005 schreef Conway met Democratisch enquetrice Celinda Lake het boek What Women Really Want: How American Women Are Quietly Erasing Political, Racial, Class, and Religious Lines to Change the Way We Live, (Free Press/Simon & Schuster, 2005, ISBN 0-7432-7382-6).