Naar inhoud springen

Gebruiker:Knowledge-is-the-key/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Knowledge-is-the-key/Kladblok

Dit is het persoonlijke kladblok van Knowledge-is-the-key.

Een kladblok is een subpagina van iemands gebruikerspagina. Het dient als testruimte voor de gebruiker en om nieuwe artikelen of langere toevoegingen aan bestaande pagina's voor te bereiden.

Let op: je kladblok opslaan gaat met de knop 'publiceren'. De pagina wordt daarmee nog niet in de openbare encyclopedie geplaatst en blijft een kladpagina. De kladblokpagina is wel zichtbaar (voor iedereen met wat meer Wikipedia-ervaring) en mag dus geen onoorbare dingen bevatten, zoals auteursrechtschendingen.

Het is, ook in een kladblok, uitdrukkelijk niet toegestaan om zonder toestemming auteursrechtelijk beschermd materiaal van derden te publiceren.

Zeb Jacobs van KV Mechelen U19 en beloften gaat bij NAC Breda testen. De spelverdeler wil graag in Nederland spelen.

Niek Ossevoort van Feyenoord U18 mag vertrekken. De linksback is op zoek naar een nieuwe club.

Milad Intezar gaat terugkeren in het betaalde voetbal. donderdag 25 april gaat hij testen bij De Graafschap. De middenvelder was vorig seizoen goed bezig bij SV Oss maar Anton Janssen zag het niet in de middenvelder zitten. Ex jeugd-international en heeft de volledige opleiding van NEC Nijmegen doorlopen. Was daar altijd een van de talenten.

Daan van Leeuwen van ARC gaat voor de 3e keer naar De Graafschap. 25 april moet hij zich melden. De spits staat in de belangstelling van meerdere clubs en zal waarschijnlijk ARC aan het eind van dit seizoen verlaten.

Nick van Avermaet van KVMechelen U16 is goed teruggekomen van het Wereldkampioenschap in Frankrijk, Bordeaux. De aanvoerder en middenvelder van KVMechelen werd uitgeroepen tot 3e beste speler van het toernooi. Turkije won in de finale na een shoot-out tegen Duitsland.

Shabir Isoufi is op zoek naar een nieuwe club want Feyenoord Rotterdam heeft zijn contract opgezegd.

Ibrahim Eryuruk gaat toch niet naar Willem II. Om onbegrijpelijke en om onduidelijke redenen heeft Willem II de aanbieding ingetrokken. Zeer spijtig want de spelverdeler had het goed gedaan in drie test wedstrijden.