Naar inhoud springen

Gebruiker:Kulterine20/Kladblok1

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Teske de Schepper is een Nederlands blogger en vlogger.

Biografie[bewerken | brontekst bewerken]

De 19-jarige Teske de Schepper heeft in 2015 een contract getekend met Universal Music[1] en is een van de bekendste vloggers in de Benelux, met 200.000 volgers op haar YouTube-kanaal en 135.000 volgers op Instagram. Teske is opgegroeid in Reeuwijk en woont sinds het begin van 2015 in Amsterdam[2] samen met haar vriend Mert Ugurdiken die zich op Youtube Mertabi noemt.

Weblog[bewerken | brontekst bewerken]

Toen Teske dertien was is ze begonnen met het schrijven van artikelen en is ze video’s gaan maken.[3] In Januari 2009 is ze hierdoor haar eigen blog begonnen. Tot 2 juli 2015 heette haar blog Teskuh.nl. Omdat Teske zich een nieuwe levensstijl aan heeft gemeten en nu volledig vegetarisch is geworden heeft ze haar site ook in een nieuw jasje gestoken.[4] Vanaf 2 juli 2015 heet haar weblog Teske.nl Teske de Schepper schrijft niet alleen artikelen, ze maakt vlogt en neemt video’s op met tutorials. In deze tutorials laat ze mensen zien hoe zij haar make-up doet of een nieuw recept uitprobeert.

Muziek[bewerken | brontekst bewerken]

Naast het vloggen en bloggen is Teske ook actief in de muziekwereld. Ze heeft haar eigen single, Rewritten opgenomen. Voor het merk Ola is ze een samenwerking aangegaan met David Choi. Deze single genaamd King For A Day is dan ook te horen in de Cornetto reclame.