Naar inhoud springen

Gebruiker:Mrscheffer/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Mrscheffer/Kladblok

Dit is het persoonlijke kladblok van Mrscheffer.

Een kladblok is een subpagina van iemands gebruikerspagina. Het dient als testruimte voor de gebruiker en om nieuwe artikelen of langere toevoegingen aan bestaande pagina's voor te bereiden.

Let op: je kladblok opslaan gaat met de knop 'publiceren'. De pagina wordt daarmee nog niet in de openbare encyclopedie geplaatst en blijft een kladpagina. De kladblokpagina is wel zichtbaar (voor iedereen met wat meer Wikipedia-ervaring) en mag dus geen onoorbare dingen bevatten, zoals auteursrechtschendingen.

Het is, ook in een kladblok, uitdrukkelijk niet toegestaan om zonder toestemming auteursrechtelijk beschermd materiaal van derden te publiceren.

Michiel R. Scheffer (Stockport, 8 mei 1964) is Fractievoorzitter namens D66 in de Provinciale Staten van Gelderland, Directeur van Noeton Policy in Innovation en lector aan de saxion hogeschool in Enschede. Zijn loopbaan heeft zich altijd op het snijvlak van onderzoek, ondernemerschap en politiek bewogen. Scheffer is auteur van drie boeken, schrijver van hoofdstukken in vijf boeken en co-auteur van een aantal beleidsstudies voor de Europese Commissie.

Scheffer groeide op ...

Academische Loopbaan

Scheffer studeerde sociale geografie aan de Universiteit Utrecht van 1983 tot 1988. In het volgende jaar was hij research fee student aan de London School of Economics and Political science. in 1992 promoveerde hij cum laude aan de Universiteit Utrecht. Na 1992 was hij gastdocent aan de Universiteit Utrecht, aan de Amsterdam Fashion Institute en aan de Institut Francais de la Mode. vanaf 2004 is hij verbonden als Lector aan de Saxion Hogeschool in Enschede. ook is hij sinds 2011 gasthoogleraar aan de nieuwe Hogeschool in Kleve, de Hochschule Rhein-Waal.

Ondernemerschap

Politieke Loopbaan

Op 13 januari 2013 kandideerde Michiel Scheffer zich voor het landelijk partijvoorzitterschap van D66. Zijn kandidatuur heeft o.a. de steun van Rob de Wijk, Hoogleraar .... , marusjka Lestrade