Gebruiker:Woudloper/Sokpopbelofte

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Dit is een belofte die gebruikers ondertekenen die gebruik maken van de ontsnappingsclausule na geblokkeerd te zijn geweest wegens sokpopmisbruik.

Belofte[bewerken | brontekst bewerken]

Ondergetekende heeft spijt van het misbruik dat hij/zij van sokpoppen gemaakt heeft en waarvoor zij/hij geblokkeerd werd. Daarom belooft ondergetekende:

  1. Geen sokpoppen meer te misbruiken om in peilingen of stemmingen meerdere malen te stemmen, of om te stemmen in een peiling of stemming waarbij een van zijn/haar gebruikersnamen het stemrecht ontzegd is.
  2. Geen sokpoppen meer te misbruiken om te trollen, dat wil zeggen: om te stoken, schelden of andere gebruikers uitdagen of irriteren.
  3. Geen sokpoppen meer te gebruiken om een blokkade te ontlopen.

Met "sokpoppen" worden hierboven ook anonieme IP-adressen bedoeld waarmee hij/zij bewerkt.

Om deze belofte te onderstrepen zal ondergetekende de volgende gebruikersbox gedurende tenminste twee jaar op zijn gebruikerspagina en overlegpagina laten staan:




Ondertekenaars[bewerken | brontekst bewerken]

Hieronder volgt een lijst van ondertekenaars. Volgens de richtlijn kan de tekst van de belofte in sommige gevallen iets aangepast zijn, in dat geval volgt achter de ondertekening een link naar de plek waar de aangepaste tekst te vinden is en geldt voor die gebruiker de aangepaste versie van de belofte.

  1. ...
  2. ...