Help, mijn man is Klusser!

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Help, mijn man is Klusser!
Speelduur S1-S13: ± 42 minuten (excl. reclame)
S14-: ± 63 minuten (excl. reclame)
Presentatie John Williams
Voice-over Marcel de Groot
Land van oorsprong Vlag van Nederland Nederland
Taal Nederlands
Productie
Productiebedrijf Blue Circle
Uitzendingen
Start 15 november 2005
Afleveringen 127 (28 februari 2022)
Seizoenen 15
Netwerk of omroep RTL
Zender RTL 4
Streamingdienst Videoland (2018-heden)
[http://www.rtl.nl/helpmijnmanisklusser/

Instagram https://www.instagram.com/helpmijnmanisklusser/ Website]

Portaal  Portaalicoon   Televisie

Help, mijn man is Klusser! is een Nederlands televisieprogramma van RTL 4. Het wordt gepresenteerd door John Williams.

In het programma Help, mijn man is Klusser! worden vrouwen uit de rotzooi gehaald die hun partner creëerde. De partners hadden veelal ideeën om hun huis op te knappen, maar hebben het niet afgemaakt, waardoor de vrouwen tussen de rommel zitten. John Williams gaat met de broers Marcel Auerbach en Ronald Auerbach, een professionele ploeg, aan de slag om de ideeën te verwezenlijken.

In september 2008 kreeg het programma ook een Vlaamse versie op VT4. De presentatie was in handen van Peter Van Asbroeck. Er volgden vier seizoenen. In 2016 kreeg het programma een vijfde seizoen op VIJF, met Geert Hunaerts als presentator.

Honderdste aflevering[bewerken | brontekst bewerken]

Op 29 november 2018 werd de honderdste aflevering van Help, mijn man is Klusser! uitgezonden. Wat niet werd uitgezonden, maar wel bij RTL Boulevard, was dat de hele crew John Williams op de hak nam en ze bij een huis met een grote, gespierde, agressieve man kwamen, die zei de hele crew in de sloot te gooien. Dat het Wout Zijlstra was had Williams niet door. Williams bleef ondanks de dreiging toch staan waarop Zijlstra een confettibom rakelings langs Williams gooide tegen een boom, waarna het bij Williams doordrong dat het een grap was vanwege de honderdste aflevering.[1] De honderdste aflevering zelf werd Williams bijna ziek van de stank. Achteraf was hij verbaasd en boos (net als vele kijkers) omdat de vrouw des huizes niet helemaal de waarheid had verteld en erg laconiek was. Het lag, zoals bij bijna alle 99 eerdere afleveringen, deze keer niet vooral alleen aan de klussende man. Ook was het gas niet goed aangesloten en had het stel geluk dat het altijd goed is gegaan.

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]